Barcelona Activa busca nous projectes emprenedors

L'objectiu és acompanyar-los en la fase inicial de la posada en marxa de la seva startup a través del fons de finançament europeu Feder

L'edifici principal de Barcelona Activa | Barcelona Activa L'edifici principal de Barcelona Activa | Barcelona Activa

Barcelona Activa busca projectes emprenedors per a la sisena edició del seu programa d'incubació d'startups. Segons informen en un comunicat, la institució vol acompanyar-los en la fase inicial de la seva posada en marxa i ho fa a través del fons de finançament europeu Feder. Les empreses poden presentar-s’hi fins a l’1 d’octubre de 2019.

Cronològicament, es farà una tria de 18 projectes que participaran en una setmana intensiva -un bootcamp- on es treballarà en equips tres aspectes empresarial: el prototip del producte i/o servei, la validació de la proposta valor i la presentació i comunicació del projecte. Tot seguit, se celebrarà un Demoday amb una ronda de pitches d’explicació del seu model de negoci davant d’un jurat, on se seleccionaran 10 projectes per participar en el programa de preincubació. Els altres vuit entraran a formar part de la comunitat de la preincubadora, on compartiran algunes de les activitats del programa.

Per participar-hi, Barcelona Activa demana que siguin projectes definits i valora tenir una primera versió del producte o servei o una idea validada; constituïda o no com a societat; pertanyent a qualsevol sector però amb un component digital; tenir disponibilitat, implicació i compromís amb el projecte -com a mínim una persona del projecte ha d’estar a jornada completa-; i amb un equip emprenedor, és a dir, que hi hagi més d’una persona dedicada al projecte. Quan s'hagin seleccionat els projectes, el programa començarà el 25 de novembre del 2019 i tindrà una durada de sis mesos.

Més informació
Felix Ortega, nou director general de Barcelona Activa
Barcelona Activa s'alia amb Kigali per potenciar la creació de feina a l'Àfrica
Barcelona Activa, premiada per les seves pràctiques en igualtat de gènere
Avui et destaquem
El més llegit