Barcelona Activa, premiada per les seves pràctiques en igualtat de gènere

Nacions Unides atorga aquest reconeixement a l'agència municipal per les seves accions de sensibilització

Barcelona Activa rep el reconeixement de Bones Pràctiques en Igualtat de Gènere | iStock Barcelona Activa rep el reconeixement de Bones Pràctiques en Igualtat de Gènere | iStock

Barcelona Activa ha rebut el reconeixement de Bones Pràctiques en Igualtat de Gènere per part del Pacte Mundial de les Nacions Unides, en motiu de la Setmana de la Igualtat de Gènere, segons han informat en un comunicat. 

Més info: Barcelona Activa dóna feina a cinc persones cada dia

En el marc del II Pla d’Igualtat d’oportunitats de dones i homes 2017-2020 de Barcelona Activa s’han posat en marxa accions de formació i sensibilització interna per a tota la plantilla de l’empresa, amb l’objectiu de capacitar i treballar aspectes específics de la igualtat de gènere. Per exemple, les persones treballadores han rebut formació interna d’”Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball”; “Comunicació no sexista i llenguatge inclusiu”; “Assetjament laboral: “El protocol de Barcelona Activa”; i “Gènere i mercat laboral”; entre d’altres.

A més a més, la Fundació Alares ha atorgat una menció honorífica a Barcelona Activa en el marc dels IV Premis Internacionals en gestió de la diversitat humana en l’empresa i la seva inclusió laboral.

L’agència municipal ha impulsat en diferents moments dels darrers dos anys accions de sensibilització cap a la igualtat de gènere -com l’elaboració d’un gran llaç lila o la construcció d’un Decàleg de Tolerància Zero davant l’assetjament per raó de sexe sexual, i altres activitats, que també ha comptat amb la participació de la plantilla de l’empresa.

Més informació
Barcelona Activa porta 20 startups barcelonines al 4YFN
Barcelona Activa tanca l'any amb 600 nous projectes empresarials
Barcelona Activa s'endú tres startups al Japó
Avui et destaquem
El més llegit