Felix Ortega, nou director general de Barcelona Activa

Treballarà per la política econòmica d’ocupació amb la prioritat de lluitar contra l’atur i les desigualtats, així com d'ampliar l’emprenedoria

L'edifici principal de Barcelona Activa | Barcelona Activa L'edifici principal de Barcelona Activa | Barcelona Activa

Barcelona Activa ha nomenat en Consell d’Administració a Felix Ortega com a nou director general de l’entitat, que ha agafat el relleu de Sara Berbel. Ortega assumeix el càrrec des d'aquest 10 de setembre, amb la responsabilitat d’encapçalar la política econòmica d’ocupació, amb la prioritat de lluitar contra l’atur i les desigualtats, així com d'ampliar l’emprenedoria i l’activitat empresarial a la ciutat.

Més info: Sara Berbel, nova gerent municipal de l'Ajuntament de Barcelona

Felix Ortega, nascut a Vic, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Media MBA en Gestió d’Empreses Audiovisuals, per la Universitat Ramon Llull, i amb un postgrau sobre Societats i Experts Tributaris, per la Fundació Universitària Sant Pau–Abat Oliva. Fins ara, el nou director general ha estat Director de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació a l’Ajuntament del Prat de Llobregat, on ha desenvolupat l’estratègia 2018-2026 del Pla d’actuació. Anteriorment, havia estat gerent d’Empresa, Cultura i Innovació a l’Ajuntament de Barcelona, com a responsable de la coordinació de les gerències i direccions de l‘àrea de l’aleshores Segona Tinença d’Alcaldia. 

Durant aquesta etapa va coordinar l’activitat empresarial amb Fira de Barcelona, la Mobile World Capital i el Consorci de la Zona Franca. Així mateix, també va ser membre dels consells d’administració de BSM, Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), BAMSA-Barcelona d’Aparcaments Municipals, Institut Municipal de Mercats (IMMB), Cementiris de Barcelona i el Consorci de Biblioteques. De forma complementària, Felix Ortega va ser fundador i CEO de l’startup tecnològica Redclash Strategic Networks SL, l’objectiu de la qual era donar suport en tasques de management a artistes i organitzacions culturals.

Ortega també té un destacat perfil comunicador, havent estat gerent del diari digital LaMalla.net, gerent de la Xarxa Audiovisual Local EPE i gerent del Consorci de Comunicació Local i Agència de Comunicació Local SA (COM Ràdio), entre d’altres.

Més informació
Barcelona Activa s'alia amb Kigali per potenciar la creació de feina a l'Àfrica
Barcelona Activa, premiada per les seves pràctiques en igualtat de gènere
Barcelona Activa dóna feina a cinc persones cada dia
Avui et destaquem
El més llegit