Barcelona Activa porta 20 startups barcelonines al 4YFN

En un 40% de les empreses de l’estand hi ha dones a l’equip promotor, i una tercera part tenen presència a mercats internacionals

Barcelona Activa porta 20 startups barcelonines al 4YFN | Cedida Barcelona Activa porta 20 startups barcelonines al 4YFN | Cedida

Barcelona Activa i porta 20 startups de Barcelona al 4YFN d'aquest 2019 amb l’objectiu d’incentivar la seva activitat i coneixement en el mercat local i internacional. Les empreses, amb un any o poc més d’un any de vida, són de sectors tan variats com la biomedicina, la música, els jocs, la gastronomia, l’audiovisual, entre d’altres.

Més info: 4YFN, la incubadora de tendències del MWC

En un 40% de les empreses de l’estand hi ha dones a l’equip promotor, i una tercera part tenen presència a mercats internacionals.

Els noms de les empreses són Bitphy, Buy Yourself, DAE engineering, Dinbeat, Dycare, Dothegap, Filmclub, Foods for Tomorrow, GoPure, Happy Customer Box, Hippo Technologies, Hubtype, Kiversal, Match Mode, Mouters, Mosaic Factor, Playvisit, Rational Píxels, Sounds Market i Zymbol.

Més informació
Pere Duran: "El 4YFN inspira a emprendre"
Les millors experiències i vivències del MWC
La UOC porta vuit startups al 4YFN
Rècord d'empreses catalanes al MWC: n'hi haurà 77 i 33 al 4YFN
Avui et destaquem
El més llegit