BStartup, Encomenda i ICF inverteixen en una app que t'avança el sou

La ronda eleva el finançament de Typs a 600.000 euros en només sis mesos de vida

Els fundadors de Typs amb Carlos Blanco | Cedida Els fundadors de Typs amb Carlos Blanco | Cedida

Typs, l'app que ofereix a empreses i empleats la possibilitat de cobrar el sou per avançat, ha donat entrada en el seu capital a BStartup de Banc Sabadell, el fons de capital risc Encomenda Smart Capital i l'entitat pública Institut Català de Finances (ICF) en una nova ronda de finançament de 600.000 euros, segons informen en un comunicat.

Més info: Typs: cobrar el sou el dia 30, el 15 o quan tu vulguis

La plataforma, que va ser creada fa poc més de sis mesos en l'entorn de Nuclio Venture Builder de Carlos Blanco, es presenta com "un innovador benefici social amb el qual els empleats ja no han d'esperar a final de mes per rebre la seva nòmina". En l'app de Typs poden veure el seu salari meritat diàriament i accedir a l'import que necessitin quan vulguin en dos clics.

"Les empreses que ofereixen Typs com a benefici social proporcionen tranquil·litat financera als seus empleats, augmentant la seva productivitat i fidelitat, i ho fan sense impacte en els seus processos ni en la seva caixa" comenta Jaime Jiménez, CEO & Co-fundador de Typs, que afegeix sobre l'entrada d'aquests socis: "No només ens permet obtenir recursos per guanyar velocitat, sinó que són socis estratègics que ens ajudaran de manera rellevant en els nostres plans de futur".

Per la seva banda, Sabadell, que aposta de nou per una fintech, veu en Typs "una gran oportunitat pel valor social que ofereix i el seu compromís a llarg termini amb el benestar de les empreses i els treballadors", sosté José Carol, director de BStartup.

Més informació
El Govern lidera un projecte europeu per millorar la competitivitat de startups
Les 30 millors ciutats d'startups del món
BStartup i Barcelona Health Hub treballaran junts per la innovació en salut
Avui et destaquem
El més llegit