BStartup invertirà en empreses emergents de salut

El programa del Banc Sabadell seleccionarà tres projectes per invertir 75.000 euros en cada un d’ells

El Banc Sabadell llança un nou programa per startups de salut | Cedida El Banc Sabadell llança un nou programa per startups de salut | Cedida

BStartup, el programa del Banc Sabadell de suport a empreses emergents innovadores i tecnològiques, llança BStartup Health. Es tracta d’un programa dirigit a projectes de salut en fases pre-seed i seed, on la inversió va dirigida fonamentalment a validar la tecnologia i el negoci, segons informen en un comunicat. En aquesta primera edició, se seleccionaran tres projectes a tota Espanya per invertir 75.000 euros en cada un d’ells.

A més de la inversió en capital, el programa oferirà a les startups una mentorització per part d’un dels tres experts del comitè científic, que els orientaran a escala estratègica de negoci i un acompanyament de l’equip BStartup en l’estratègia de fundraising.

Per a Yolanda Pérez, directora de BStartup, l’interès per la inversió en salut sempre ha estat present al programa, però amb el nou BStartup Health “es reforça l’aposta donant suport a emprenedors en salut i a la valorització de projectes d’hospitals i centres de recerca espanyols, que sovint són de primera escala mundial”.

La convocatòria està oberta fins al 15 de setembre. La selecció estarà assessorada per un comitè científic que integra tres inversors i emprenedors experts en salut: Carlos Gallardo, fundador de CG Health Partners i membre del consell d’administració d’Almirall; Damià Torno, CEO i fundador d’Ártax Biopharma i general partner a Columbus Venture Partners; i Montserrat Vendrell, partner a Alta Life Sciences.

Més informació
BStartup arriba als 75 milions d'euros destinats a startups
Banc Sabadell ja té més de 2.000 startups com a clients
Les empreses biomèdiques catalanes atrauen 102 milions d'euros el 2017
Avui et destaquem
El més llegit