BStartup inverteix en la startup sevillana Le Room Service

La inversió de 620.000 euros es destinarà a obrir mercat a Barcelona i Mallorca, així com a preparar l’expansió internacional

L'equip de Le Room Service | Cedida L'equip de Le Room Service | Cedida

La startup sevillana Le Room Service tanca la seva segona ronda d'inversió de 620.000 euros de la mà de BStartup de Banc Sabadell, Cartera de Inversiones CM i tots els seus socis anteriors: Faraday Venture Partners i importants business angels del sector, segons informen en un comunicat. La inversió anirà destinada a la consolidació a Espanya, amb obertura imminent a Barcelona i a Mallorca, i a preparar l'expansió internacional per als inicis del 2021, a més de la digitalització de la companyia.

Aquesta empresa va néixer el febrer del 2017 per rendibilitzar el servei d'habitacions en hotels i apartaments turístics. Le Room Service ja opera en més de cent establiments hotelers de Sevilla i Madrid, i treballa amb les principals cadenes com Meliá, NH o Grup Hotusa. Va ser fundada per tres joves emprenedors sevillans, Rafael Valenzuela, Carlos Valdenebro i Ignacio Oroquieta, que aposten per l'ocupació jove i estable amb una plantilla de més de 40 treballadors.

A més, la seva previsió és acabar l'any donant feina al voltant de cent persones. La startup ha crescut un 200% el 2019 amb previsió d'un important augment del ritme de creixement aquest 2020.

Més informació
Racetick aixeca una ronda de 600.000 euros participada per BStartup
BStartup, Encomenda i ICF inverteixen en una app que t'avança el sou
BStartup i Barcelona Health Hub treballaran junts per la innovació en salut
Avui et destaquem
El més llegit