Racetick aixeca una ronda de 600.000 euros participada per BStartup

La startup vol consolidar-se com a plataforma de 'ticketing' d'esdeveniments esportius a Espanya

Racetick Racetick

BStartup ha apostat per Racetick, la plataforma d'esdeveniments esportius més gran del país. La startup fundada el 2018 per Luis Genero permet millorar l'experiència de l'usuari en el registre de proves esportives oferint-los d’inscriure’s de manera ràpida als seus esdeveniments preferits, consultar el seu històric de proves realitzades, les estadístiques dels seus temps personals i els millors preus.

Més info: Lluita de titans i unicorns tecnològics

Entre els inversors que han participat a la ronda de finançament hi ha BStartup i nombroses figures rellevants del món emprenedor com Albert Armengol, fundador de Doctoralia, Marcos Alves, fundador de ElTenedor, Nico Bour, fundador de Uvinum, Carles Combarros, de Xarxa Capital, i els vehicles d'inversió Ona Capital i Reus Capital Partners.

La plataforma, creada per i per als esportistes, destinarà la inversió a completar el disseny i desenvolupament del producte i a consolidar-se com la plataforma referent de ticketing per a esdeveniments esportius. Cada any més de 12 milions de persones s'inscriuen en proves esportives a Espanya. Racetick ofereix places a preus reduïts, durant un límit de temps, que anuncia a través del seu canal de subscripció als esportistes registrats. Així, aquests són els primers a accedir a la diversitat d'ofertes i reservar places.

Genero: "Amb aquesta ronda de finançament continuem aportant solucions pràctiques a aquells esportistes que busquin senzillesa i comoditat a l'hora d'inscriure’s a un repte esportiu"

D'altra banda, a través de la plataforma, els diferents organitzadors augmenten la visibilitat de les seves proves i disposen de més eines per promocionar els seus esdeveniments així com més impacte directament en els esportistes més afins, adaptant-se, per tant, als gustos i opcions que cada usuari tingui.

El fundador i CEO de Racetick, Luis Genero, afirma que "aquesta inversió significa fer un gran pas en la feina que fem i, sens dubte, ens ajudarà a millorar i a afermar les nostres operacions actuals. Amb aquesta ronda de finançament continuem aportant solucions pràctiques a aquells esportistes que busquin senzillesa i comoditat a l'hora d'inscriure’s a un repte esportiu".

Més informació
BStartup, Encomenda i ICF inverteixen en una app que t'avança el sou
BStartup aposta per la valenciana AllRead
Avui et destaquem
El més llegit