Catevering obre mercat a Madrid

La startup catalana de càtering per a empreses amplia els seus plans d'expansió i ja mira fora d'Espanya per créixer més

Catevering gestiona càterings per empreses | Cedida Catevering gestiona càterings per empreses | Cedida

La startup que ha revolucionat el sector del càtering per a empreses a Barcelona obre mercat a Madrid. Es tracta de Catevering, que ha tancat una ronda de finançament de 100.000 euros de la mà d'Encomenda i Abac Capital, segons han informat en un comunicat.

L'objectiu de la companyia és consolidar-se a tot l'Estat espanyol i, precisament per això, ja prepara la seva expansió a València, Bilbao, Màlaga i Sevilla de cara al 2019. Però els seus fundadors encara van més enllà i asseguren que el 2020 volen ampliar el negoci a Portugal i Itàlia i miren cap a l'Amèrica Llatina de cara el 2021.

Fundada pels emprenedors Laura Gómez i Gonzalo Mesorio, la startup ofereix a les empreses una plataforma on comprar, triar i reservar online el càtering que vulguin per cada esdeveniment a l'oficina. En menys de sis mesos, l'empresa ha facturat 200.000 euros després d'atendre més de 120 clients i gestionar plats per gairebé 20.000 persones en diferents oficines de Barcelona.

De fet, empreses com Amazon, H&M, Cabify, Airbnb, o Criteo ja utilitzen els seus serveis. Segons Cabify, la plataforma "ofereix una àmplia varietat i no has de pensar ni en les quantitats ni en les opcions" perquè "t'ho donen tot fet".

Més informació
InnoCells entra al mercat mexicà
Glovo ara també té un supermercat
Sumal obre mercat a Colòmbia i l'Argentina
Avui et destaquem
El més llegit