Sumal obre mercat a Colòmbia i l'Argentina

L'empresa de Rubí comercialitza 1.200 carros de bugaderia a Llatinoamèrica

Sumal de Rubí comercialitza carros de bugaderia Sumal de Rubí comercialitza carros de bugaderia

L'empresa Sumal, amb seu a Rubí (Barcelona), ha iniciat la seva presència a Llatinoamèrica amb la comercialització de 1.200 carros per a bugaderia a Colòmbia i l'Argentina.

En un comunicat aquest diumenge, la conselleria d'empresa ha explicat que Sumal, dedicada a la fabricació de contenidors metàl·lics industrials, ha venut unitats d'un metre i mig d'alt que s'utilitzaran, principalment, per guardar i transportar llençols, tovalloles i estovalles en hospitals, hotels i restaurants.

La presència de Sumal a Colòmbia i l'Argentina s'ha aconseguit a través d'acords amb centres de bugaderia industrial i amb el suport de les seus a Bogotà i Buenos Aires de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions.

Sumal exporta un 30% de les seves vendes, preveu tancar 2018 amb un facturació de 10 milions d'euros i vol doblar el proper any el volum d'aquesta primera comanda de 1.200 carros.

També vol prioritzar la seva expansió internacional a Llatinoamèrica i incrementar la seva presència a Colòmbia i l'Argentina, i en segon terme contempla els Estats Units com un mercat significatiu per a l'empresa.

Més informació
Rafael Güeto: “La indústria a Rubí ha d’estar enfocada al coneixement i a la innovació”
El transport públic de Rubí podria ser gratuït l'any vinent
L'hummus del Mercadona reobre la Durex de Rubí
Avui et destaquem
El més llegit