InnoCells entra al mercat mexicà

El 'hub' de negocis digitals del Banc Sabadell participa en una ronda d'inversió de més de cinc milions d'euros en la startup mexicana UnDosTres

El Banc Sabadell reafirma la seva aposta pel mercat mexicà | Banc Sabadell El Banc Sabadell reafirma la seva aposta pel mercat mexicà | Banc Sabadell

InnoCells ha participat en una ronda d’inversió de 121 milions de pesos mexicans -més de 5,2 milions d'euros- en la startup mexicana UnDosTres, coliderada per IGNIA i Dalus Capital. La startup és una plataforma digital −disponible en desktop, web mòbil i apps Android i iOS− que permet fer pagaments online de manera fàcil, instantània i segura.

Entre els seus serveis, ofereix operacions com ara recàrregues mòbils i pagament de rebuts −llum, aigua, gas, televisió, telèfon, etc.−, peatges i entrades de cinema. El capital possibilitarà a UnDosTres desenvolupar noves funcionalitats que li permetran convertir-se en el wallet digital de referència a Mèxic.

Aquesta nova inversió reafirma l’aposta de Banc Sabadell pel mercat mexicà, on és present des del 1991 i cobreix tant el segment d’empreses com el de particulars amb un projecte innovador 100% digital. Així mateix, l’entitat s’aproparà a noves tendències en mitjans de pagament digitals al país.

Agilitzar els pagaments

El cofundador d'UnDosTres, Aprit Gupta, subratlla que "la nostra missió és fer que els pagaments del dia a dia siguin fàcils i àgils" i sosté que, precisament per això, "oferim als mexicans la possibilitat de pagar a qualsevol persona, per qualsevol cosa i en qualsevol moment amb facilitat, rapidesa i seguretat, tan sols pitjant un botó".

De la seva banda, el director executiu d'InnoCells, Julio Martínez, posa damunt la taula que "UnDosTres compta amb una plataforma de pagaments avançada i innovadora, liderada per un equip amb una visió i una capacitat d’execució molt diferencials".

Martínez afegeix, a més, que la startup "resol un problema real a l’usuari mexicà mitjançant una solució segura a la creixent demanda de pagaments digitals per adquirir serveis del dia a dia".

Més informació
La UE premia el Banc Sabadell pel seu compromís amb les startups
Banc Sabadell s'introdueix a Sillicon Valley
La decisió tècnica (i catalana) del Banc Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit