La Zona Franca s’apunta a l’emprenedoria

El Consorci i La Salle-URL inauguren l’eDelivery Accelerator, el programa d’acceleració d’startups del mercat logístic

Imatge del polígon de la Zona Franca de Barcelona Imatge del polígon de la Zona Franca de Barcelona

Nova iniciativa per fomentar l'emprenedoria. Les instal·lacions de La Salle Technova Barcelona acullen la primera edició de l'eDelivery Accelerator, el projecte d'acceleració d'startups creat per La Salle - Universitat Ramon Llull i el Consorci de la Zona Franca, adreçat a iniciatives del sector logístic amb projectes B2B i B2C.

Amb una durada de 22 setmanes, el projecte té l'objectiu de facilitar el contacte i la posterior relació de les empreses amb altres companyies del sector i amb inversors que financin el seu creixement. A l'acte de presentació, Pere Navarro, delegat especial d'Estat del Consorci de la Zona Franca, ha destacat que el programa permetrà "promocionar aquelles activitats que suposen una millora de la vida de les persones, i continuarem col·laborant i potenciant aquest tipus d'experiències".

Les primeres participants, nou startups, dues d'elles internacionals, van ser seleccionades el juny passat durant la fira eDelivery Barcelona. Es tracta, concretament de, Freightalia, Gantabi, Revoolt Smart Solutions, SmartMonkey.IO, Tridenia, Outvio, Unmanned Life, Manzaning i Chaingo Tech.

Més informació
Manzaning, anar al mercat sense aixecar-se del sofà
El Consorci de la Zona Franca inicia el canvi cap a la indústria 4.0
El Consorci de la Zona Franca destinarà el 10% dels beneficis a ajuts socials
Avui et destaquem
El més llegit