Un cotxe de Drivy a Londres
Un cotxe de Drivy a Londres

Drivy arrenca motors a Londres

La plataforma de vehicles compartits inicia la seva activitat al Regne Unit

El marketplace de lloguer de cotxes Drivy ha iniciat el seu servei aquest dimarts al Regne Unit, concretament a Londres, amb més de 100 vehicles inscrits i operatius en la plataforma, ha informat en un comunicat.

El llançament és part de l'estratègia d'expansió que la startup va anunciar quan l'abril del 2016 va tancar una ronda d'inversió de 31 milions d'euros, de manera que se suma al mercat que opera actualment a Espanya, França, Alemanya, Bèlgica i Àustria.

El llançament a Londres de Drivy, que compta amb 1,5 milions d'usuaris i 50.000 vehicles, vindrà seguit de l'obertura de les principals ciutats del Regne Unit durant el 2018. El fundador de la plataforma, Paulin Dementhon, afirma que “a Londres la mobilitat compartida està totalment normalitzada, on tant serveis de compartir cotxe, trajecte o fins i tot bicicleta són part del dia a dia de la gent. A Europa a més, ja s'intueix un canvi cultural, on el pagament per ús està guanyant terreny a la propietat, sobretot entre la gent jove i d’entorn urbà".

Seguint aquesta estratègia, Drivy obre Londres amb més de 100 vehicles inscrits i operatius a la plataforma. En concret, a l’Estat espanyol, Drivy compta amb 5.000 vehicles i 100.000 usuaris, sent Barcelona i Madrid les seves ciutats més fortes, i on més particulars i també empreses operen amb els seus vehicles

Més informació
Els joves ja no volen un cotxe
L'Automobile Barcelona es connecta a la mobilitat intel·ligent
Els catalans, els que més lloguen el cotxe per Setmana Santa
Avui et destaquem
El més llegit