Drivy et pagarà el Bicing

La plataforma de 'carsharing' assumirà la quota del servei dels nous usuaris residents a Barcelona

Drivy tanca un acord amb Barcelona de Serveis Municipals Drivy tanca un acord amb Barcelona de Serveis Municipals

Drivy pagarà un any de quota de Bicing als 1.000 primers barcelonins que comparteixin el seu vehicle.  Amb l’objectiu de promoure la bicicleta com a alternativa saludable per realitzar trajectes interurbans, la plataforma de carsharing i Barcelona de Serveis Municipals han tancat l'acord batejat amb el nom Condueix menys, pedaleja més

Segons recull el comunicat emès per ambdues organitzacions, Barcelona és la ciutat amb més vehicles per km2 d'Europa, per davant de Londres o París. "Tenim clar que les persones que comencen a compartir el seu cotxe són aquelles que han entès els beneficis que el carsharing aporta a la ciutat, i aquestes persones es mereixen un premi" ha comentat Suñol.

La iniciativa és la primera que Drivy engega a escala europea i forma part d'un pla d'acció que es vol estendre a altres ciutats, com per exemple París, Londres o Berlín. Actualment, l'empresa, amb seu a Barcelona, compta amb 1.250 vehicles a la ciutat i 50.000 a tota Europa.

El projecte serà presentat durant el Parking Day, que se celebrarà el pròxim 21 de setembre. Els nous usuaris que es vulguin beneficiar de la iniciativa hauran de registrar-se al web www.bicispercotxes.com.

Més informació
Drivy llança el 'renting compartit'
Drivy arrenca motors a Londres
Drivy: 150.000 usuaris i 5.000 vehicles en tres anys
Avui et destaquem
El més llegit