Drivy llança el 'renting compartit'

La plataforma de vehicles compartits proposa aquesta nova alternativa a Madrid i Barcelona

La plataforma de carsharing Drivy proposa una opció de renting La plataforma de carsharing Drivy proposa una opció de renting

Drivy llança la seva oferta de renting compartit a Madrid i Barcelona, una nova alternativa que ofereix als usuaris que comparteixin aquests vehicles els dies que no els utilitzin, segons ha informat l'organització.

La plataforma ofereix una sèrie de vehicles de renting. Si el client contracta un cotxe a Drivy durant 14 dies al mes amb possibilitat de llogar-lo a altres persones, el preu de la quota mensual es redueix a la meitat. Si el cotxe es lloga més d'una vegada, es pot arribar a compensar els costos del renting íntegrament, ha assegurat l'organització.

Drivy té l'objectiu de donar a conèixer el seu model de carsharing per incentivar l'ús compartit de vehicles i arribar a clients que no usen diàriament el cotxe o no volen assumir costos elevats. A més, un altre dels objectius de l'organització és la renovació de la seva flota de vehicles a mitjà termini.

El director de Drivy a l'Estat espanyol, Jaume Suñol, ha subratllat que un cotxe en propietat en una ciutat com Madrid i Barcelona pot suposar entre 3.000 i 6.000 euros a l'any de despeses, mentre que compartir un cotxe en aquestes ciutats llogant-lo per dies pot suposar uns ingressos mensuals de fins a 900 euros. Amb això, Drivy ofereix una combinació: la llibertat d'un cotxe de renting amb la flexibilitat del carsharing, amb una quota mensual a meitat de preu o, fins i tot, a cost zero.

El renting compartit de Drivy compta amb la tecnologia Drivy Open, un sistema antirrobatori i localitzador que permet obrir els cotxes amb un telèfon i gestionar els lloguers a distància sense haver de trobar-se amb el conductor per al lliurament de claus.

Més informació
Drivy: 150.000 usuaris i 5.000 vehicles en tres anys
Drivy arrenca motors a Londres
"Drivy es convertirà en una plataforma de lloguer de robots"
Avui et destaquem
El més llegit