El govern espanyol presenta 50 mesures de suport a l'emprenedoria

L'Estratègia Espanya Nació Emprenedora busca atreure inversió en termes d'innovació tecnològica

La nova estratègia és un pla a llarg termini i s'espera veure'n els resultats complets al 2030 | Cedida La nova estratègia és un pla a llarg termini i s'espera veure'n els resultats complets al 2030 | Cedida

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha presentat un nou paquet de 50 mesures clau per a la recuperació econòmica i social d'Espanya per tal de modernitzar el sistema productiu i afavorir la creació de llocs de treball de qualitat. Aquest nou pla és l'anomenada Estratègia Espanya Nació Emprenedora, tal com ha explicat el gabinet de premsa de Presidència en un comunicat.

Segons el mateix president Sánchez, aquest pla serà "el far per als emprenedors i startups de tot el món. Aquesta estratègia busca atraure inversió al nostre país en termes d'innovació tecnològica".

Aquest és un pla a llarg termini i s'espera que el 2030 Espanya s'hagi convertit en una nació innovadora amb gran capital d'inversió estrangera per ajudar a mantenir el talent. Francisco Polo, alt comissionat per a Espanya Nació Emprenedora ha assenyalat que aquesta estratègia està feta pensant en gran, amb la visió que "l'any 2030 Espanya sigui una nació emprenedora que faci de l'innovació el trencaglaç d'un nou model de país".

En el marc d'aquesta presentació, Sánchez també ha afirmat que en les pròximes setmanes el Consell de Ministres aprovarà la coneguda Llei de Startups, que reconeixerà les empreses emergents com a grup específic d'empreses i ajudarà al seu creixement. Una llei que, tal com ha dit Sánchez, "facilitarà la tramitació administrativa, ajudarà a retenir i atreure el talent necessari, impulsarà l'acostament entre la Formació Professional, la Universitat i les empreses emergents, i inclourà avantatges fiscals i incentius d'inversió".

Més informació
Les 10 claus per reactivar l'emprenedoria femenina
Acceleració per a startups de 5G
Avui et destaquem
El més llegit