Acceleració per a startups de 5G

Telefónica i el Mobile World Capital Barcelona obren la segona convocatòria del programa 5G ScaleUp, que seleccionarà quatre empreses emergents

Marta Antúnez, directora de Wayra Barcelona, que convoca un programa d'acceleració de startups amb base de 5G | Cedida Marta Antúnez, directora de Wayra Barcelona, que convoca un programa d'acceleració de startups amb base de 5G | Cedida

Quatre empreses emergents basades en la tecnologia 5G participaran en el segon programa d'acceleració 5G ScaleUp de Telefónica i el Mobile World Capital Barcelona. La convocatòria per a les startups que hi vulguin optar ja s'ha obert i es tanca el 14 de febrer. Entre les tecnologies 5G que poden presentar les startups hi ha la NB-IoT, LTEM o 5G-NSA. El hub d'innovació Wayra de Telefónica i el laboratori 5G Barcelona de MWCapital Barcelona són els impulsors del programa d'acceleració.

Els organitzadors seleccionaran quatre startups entre totes les que s'hi inscriguin. Les elegides començaran un programa de 17 setmanes, durant les quals els emprenedors rebran formació virtual per part de menors de les dues entitats en diferents àrees, com finances, vendes, màrqueting, inversió, branding, comercial o pitching. També tindran accés a inversors, espais de networking i visibilitat dins l'ecosistema 5G. 

Entre els mentors destaquen l'emprenedor i inversor Jorge Blasco, el fundador de Consejo Digital i col·laborador d'Esade, Franc Carreras; la CEO de Swala Ventures i col·laboradora d'Esade, Katherine D'Amico; el director de Soluble Studio, Ismael Barros; la sòcia directora de Nekko Capital, Mercè Tell; i el CEO de Bolibol, Roland Umlauft.  

Els participants en aquesta segona edició també podran accedir al laboratori The Thinx 5G Barcelona. Per triar les startups es tindrà en compte que siguin empreses amb solucions validades i que vulguin incorporar la tecnologia 5G en el seu full de ruta tecnològic. A més, es valorarà el potencial de mercat i l'escalabilitat de la solució. 

Més informació
5G Barcelona s'alia amb els Països Baixos per impulsar startups de salut i mobilitat
El 5G arriba a les comarques gironines
Avui et destaquem
El més llegit