Els fundadors de Goin, a la llista '30 under 30' de Forbes

David Riudor, Carlos Rodríguez i Gabriel Esteban són els representants més joves a la categoria Finances i els únics de l'Estat espanyol

L'equip de Goin | Cedida L'equip de Goin | Cedida

L’equip fundador de Goin, David Riudor, Carlos Rodríguez i Gabriel Esteban, ha estat inclòs a la prestigiosa llista 30 under 30 d’Europa que cada any publica la revista Forbes. La publicació destaca el fort creixement que ha tingut la companyia a la seva fase inicial, durant la qual va aconseguir gairebé 1.000 usuaris nous al dia, fent de l’aplicació el projecte ​fintech ​amb major creixement a tot Europa. Actualment, Goin té més de 310.000 usuaris.

Més info: Les 10 startups catalanes més prometedores

Goin està inclòs a la categoria de Finances d’aquesta llista conjuntament amb els líders d’altres projectes destacats com Alexis Hammer, director de SolarisBank; Simão Cruz, cofundador de l'associació Portugal Fintech; o el danès Jack Nicogosian, CEO de ARYZE, una plataforma de desenvolupament de blockchain​ aplicat a les finances.

La presència dels fundadors de Goin en aquesta llista certifica el present i futur prometedor del projecte, nascut i desenvolupat íntegrament a Barcelona. David Riudor, CEO de l’empresa, ha agraït el reconeixement i ha explicat que “Goin és un projecte de futur amb el qual volem ajudar als més joves".

Riudor ha afegit que "estem molt agraïts a Forbes per aquest reconeixement, que ens servirà per encarar amb més il·lusió el desenvolupament de l’aplicació”. El futur de la companyia passa per seguir creixent en usuaris, expandir-se a altres països europeus i oferir noves fórmules innovadores d’estalvi.

Més informació
Tecnomagos, Goin i com fer màgia amb les finances
La llista d'espera de Goin: del 'hype' a la comunitat
Goin aixeca 2,2 milions d’euros en el seu primer any
Avui et destaquem
El més llegit