Neix Gowe, una startup VTC a Barcelona

L'empresa apareix amb l'objectiu de generar al voltant de 500 llocs de feina i assegura que respecta la nova normativa de la Generalitat

El nombre de VTC a Barcelona creix un 3,2% al juliol | Cedida El nombre de VTC a Barcelona creix un 3,2% al juliol | Cedida

Nova empresa catalana de VTC Jordi Marzal. Després que VIA Empresa hagi avançat que SocialCar entra en el mercat dels VTC a Barcelona, la nova startup Gowe ha anunciat que posarà en marxa 300 cotxes a finals d'abril, així com que posarà en marxa més vehicles en funció de la demanda. El seu objectiu és generar "al voltant de 500 llocs de feina".

Més info: SocialCar entra en el mercat dels VTC a Barcelona

L'empresa ha destecat que respecta la nova normativa de la Generalitat perquè assegura que vol "conviure en bona sintonia amb el taxi i altres propostes de mobilitat". La seva prioritat és ser una solució per als clients que, a Barcelona, apostin per les VTC "després que la resta de plataformes abandonessin la ciutat de manera precipitada".

Els seus fundadors destaquen que ja han impulsat altres projectes d'èxit basats en la innovació de models de negoci amb la tecnologia com a catalitzador per oferir serveis adaptats a les noves necessitats de mercat.

Més informació
La regulació VTC a Barcelona dispara les llicències a Madrid
Uber es queda a València, tot i el decret de VTC 'a la catalana'
Avui et destaquem
El més llegit