Una hackató a bord de l'AVE entre Barcelona i Madrid

El trajecte entre la capital espanyola i la catalana es convertirà el 29 de novembre en un espai d'innovació

Innovar a bord de l'AVE | iStock Innovar a bord de l'AVE | iStock

Una hackató entre Madrid Barcelona a bord d'un AVE. Això és el que farà Renfe el proper 29 de novembre juntament amb Talent Garden, en un projecte de TrenLab batejat com a Virtual Travel Assistant, que té per objectiu trobar solucions de comunicació amb el client que millorin l'experiència de viatjar en tren.

D'aquesta manera, l'acceleradora d'startups de Renfe crea un espai d'innovació i creació que trobarà solucions digitals per millorar la comunicació entre el client i la companyia i que acompanyaran el viatger abans, durant i després del trajecte.

La hackató començarà a Madrid amb una sessió a l'espai de treball de Talen Garden per definir l'objectiu, estructurar els equips i celebrar una sessió de networking. Al dia següent, el 30 de novembre, aquests equips formats agafaran l'AVE amb destinació Barcelona i durant el trajecte definiran les seves propostes mentre realitzen una investigació en el mateix terreny de joc.

En arribar a la capital catalana, els equips s'estaran un dia al hub de Wayra i tornaran cap a la capital espanyola, mentre de camí rebran una mentorització de l'equip que desenvolupa el Virtual Travel Assistant. A la seva arribada a Madrid es faran les presentacions dels projectes davant d'un jurat format per Renfe, Wayra i Talent Garden. L'equip que guanyi rebrà tres mesos d'espai de feina a TrenLab a Wayra a Madrid i sis mesos de mentoring.

Més informació
Adif inicia la connexió de l'AVE entre Barcelona i València... a Madrid
Quatre empreses (Renfe inclosa) competeixen per l'AVE privat
Renfe presenta el Tren Noè, l'ambaixador europeu pel clima
Avui et destaquem
El més llegit