HolaHome tanca la seva segona ronda de finançament

La 'proptech' sancugatenca capta 300.000 euros de Gia Gia Innovació que passa a controlar un 20% del seu capital

Anna Ruiz Pericaho d'HolaHome Anna Ruiz Pericaho d'HolaHome

L'empresa tecnològica HolaHome ha tancat una ronda de finançament de 300.000 euros liderada per la societat Gia Gia Innovació, que passarà a ser sòcia de la companyia amb la propietat d'un 20% de la seva capital.

Es tracta de la segona ronda de finançament d'HolaHome, després que el 2018 aconseguís 380.000 euros gràcies a les aportacions dels seus dos socis fundadors, familiars, amics i els seus tres primers socis inversors: Code Factory, Finques Mas i Fill i Finques Feliu.

Amb l'aportació de Gia Gia Innovació, l'empresa amb seu a Sant Cugat del Vallès entra en una nova fase de consolidació per la qual ha constituït el seu primer Consell d'Administració, compost pels dos socis fundadors, els seus quatre inversors i un conseller independent.

Fundada el 2018 i amb una plantilla de vuit empleats actualment, HolaHome ofereix una aplicació mòbil que permet a propietaris i inquilins realitzar totes les gestions del lloguer d'un immoble per 9,99 euros al mes, que només paga el propietari.

Entre aquestes gestions, es troben la publicació del contracte de lloguer per a la seva consulta, la gestió dels subministraments d'energia, gestionar el pagament d'impostos i notificar incidències, sense la necessitat d'un intermediari com un administrador de finques.

L'actual primera executiva d'HolaHome, Anna Ruiz-Pericaho, i el seu soci van arrencar el projecte el 2018, i encara que ja existeixen altres empreses dedicades a la gestió no intervinguda com Rentuos, HolaHome es defineix com la primera que ofereix aquest servei a través del mòbil.

En el primer semestre de l'any, la companyia ha incrementat el nombre d'usuaris registrats a l'aplicació mòbil fins als 700 actuals, i la previsió és aconseguir els 3.000 al tancament de 2019.

La proptech ha arrencat el seu negoci a Catalunya, on es realitzen uns 84.000 contractes de lloguer a l'any, i confia aconseguir el 15% d'aquesta quota el 2020, és a dir, gestionar més de 6.000 contractes.

Més informació
El Consorci de la Zona Franca accelera startups 'proptech'
Housfy, una ‘proptech’ entre les cinc primeres immobiliàries
Avui et destaquem
El més llegit