El Consorci de la Zona Franca accelera startups 'proptech'

L'entitat amb la Salle llança un nou programa per a empreses emergents del sector immobiliari

Visitants del saló Barcelona Meeting Point Visitants del saló Barcelona Meeting Point

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, juntament amb la Salle Campus Barcelona-URL, han inaugurat el BMP Accelerator, un nou programa d'acceleració per a empreses emergents del sector immobiliari que s'estendrà fins al 28 de març de 2019.

L'objectiu d'aquest programa és oferir a aquests projectes eines per dur a terme iniciatives empresarials innovadores, així com per desenvolupar oportunitats de mercat, aconseguir inversió o preparar-les per treballar al costat de les grans corporacions, ha informat el Consorci.

En concret, les empreses participants en aquest programa d'acceleració són 1001 portals, Alfred Smart Systems, Brichblock, Datés, Majordom, Nested, PropCrowd, Realo, Urbitdata, Viewtek i Zillios.

Aquestes empreses, que van formar part de l'àrea de Proptech del Barcelona Meeting Point 2018, sumen una facturació total de 675.500 euros i compten amb una inversió de 1,4 milions.

En el transcurs del programa, les companyies participants rebran assessoria i podran tenir trobades amb grans empreses del sector immobiliari com Anticipa, APCE, Autonomy Capital, Colonial, Neinor, Shibsted Spain, Tinsa i JLL Real Estigues.

"Aquest programa és molt necessari perquè permet connectar empreses madures amb les noves innovacions disruptivas de les empreses emergents, la qual cosa ens proporcionarà segur el millor dels dos mons", ha explicat el president executiu de La Salle Technova, Josep Miquel Piqué.

Per part seva, el delegat especial d'Estat del Consorci, Pere Navarro, ha destacat la implicació de l'organisme amb aquest tipus de projectes "com a eina de transformació econòmica involucrada amb la innovació i el compromís social".

Més informació
Navarro: "El Consorci de la Zona Franca és una fàbrica d'oportunitats"
El Consorci i la Fira sumen forces per la Barcelona Industry Week
El Consorci de la Zona Franca inicia el canvi cap a la indústria 4.0
Avui et destaquem
El més llegit