Ice Wave llança una ronda per internacionalitzar-se

La marca mallorquina espera captar 350.000 euros de finançament per arribar a quatre nous mercats

Una de les 35 botigues que Ice Wave té a l'Estat espanyol i a l'estranger | Cedida Una de les 35 botigues que Ice Wave té a l'Estat espanyol i a l'estranger | Cedida

Ice Wave, la gelateria mallorquina que elabora gelats en forma d’ones amb fruita natural i altres ingredients, ha iniciat una nova ronda de finançament a través d’un crowdfunding amb l’objectiu de seguir amb el seu procés d'internacionalització

L’empresa, que ja va tancar amb èxit una altra ronda a finals del 2017, busca 350.000 euros a través de Crowdcube per arribar a curt termini a països com Alemanya, el Regne Unit, França i Itàlia, i complir el seu objectiu d’arribar a les 100 botigues el 2020.

Amb aquesta injecció de capital, Ice Wave obtindria una valoració de 10 milions d’euros, segons informen en un comunicat. Amb 31 botigues obertes repartides en tres països (Espanya, Portugal i Eslovènia), l’empresa ha crescut un 279% en facturació el 2018, apropant-se als 2 milions d’euros.

“L’èxit de la companyia està molt lligat a l’estructura humana de l’empresa i als recursos tecnològics que utilitza, la qual cosa ens ha permès situar-nos com a líder en el sector del gelat enrotllat a escala europea”, assenyala el fundador i president d’Ice Wave, Tomeu Riutord. La marca ha rebut més de 4.000 sol·licituds de franquícia repartides per tot el món.

Més informació
Fugir de la calor amb gelats de granja
Frigo s'apunta al veganisme
Els Roca fan un gelat amb cava de Codorníu
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit