Els Roca fan un gelat amb cava de Codorníu

L’aliança empresarial entre el xef i el celler amb Anna Rocks és una aposta per la innovació en el sector alimentari

Jordi Roca i Mar Raventòs | Cedida Jordi Roca i Mar Raventòs | Cedida

El grup Codorníu Raventós s'uneix a un dels rebosters més universals, Jordi Roca, xef del Celler de Can Roca, per crear Anna Rocks. Un revolucionari gelat de cava elaborat en dos sabors pel quin, el menor dels germans Roca ha utilitzat el nou Anna Hissi Edition Rosé i el seu antecessor Anna Hissi Edition, tots dos caves ideats per consumir només amb gel.

“El cava Anna Hissi Edition i el revolucionari gelat Anna Rocks exemplifiquen l'esforç i treball constant que estem realitzant cap a l'impuls de noves formes de consum del cava, en aquest cas amb gel i en forma de gelat, que sens dubte ajuden a desestacionalitzar-ho i gaudir-ho en nous moments del dia”, afirma Mar Raventós, presidenta del Grup Codorníu Raventós.

El nou gelat prové d'una creació del celler Codorniu | Cedida
El nou gelat prové d'una creació del celler Codorniu | Cedida 

L'especial d'aquest nou gelat, que es comercialitzarà en la gelateria Rocambolesc, és el seu format. Tant la forma com l'envàs permeten conservar el màxim de bombolles i alhora emula les copes de cava en forma de flauta per poder acabar “brindant” amb el producte.

Innovació alimentària

El procés d'elaboració inclou una part de xarop equilibrat amb gelificants per mantenir l'estructura del cava en congelació i fer que mantingui la bombolla. Aquesta es barreja de manera molt suau amb el cava i s'emmotlla en els envasos. “El pas clau és la immediata congelació a -40oc per estructurar uns cristalls de gel els més petits i ben repartits possibles” afirma Jordi Roca.

Segons la companyia, aquest projecte reflecteix el compromís que va adquirir Jordi com a confrare d'honor del cava l'any 2013 per promoure i reivindicar el seu consum, i l'aposta del grup Codorníu Raventós per la innovació, “demostrant la seva obstinació per millorar i progressar dia a dia sense oblidar l'estil i els valors que ho han convertit en un referent en l'elaboració de caves”, clouen. 

Més informació
Mar Raventós deixarà la presidència de Codorníu
El Xillu, les anxoves del Celler de Can Roca
"Tenir tres estrelles no vol dir guanyar molts diners" 
Un fons d’inversió nord-americà vol controlar Codorníu
Avui et destaquem
El més llegit