Ice Wave llança la tercera ronda de finançament

La cadena mallorquina de gelateries espera uns 350.000 euros a través del micromecenatge de Crowdcube

Ice Wave llança la seva tercera ronda de finançament
Ice Wave llança la seva tercera ronda de finançament

Ice Wave confirma el llançament de la seva tercera ronda de finançament de 350.000 euros pel dia 3 de setembre. L'objectiu d'aquesta ronda, segons un comunicat emès per la companyia de gelats, és poder mantenir la inèrcia que l'empresa ha tingut fins al moment i no limitar-se a un creixement més lent. El tipus de finançament triat ha estat el micromecenatge a través de la plataforma Crowdcube, exactament igual que la segona ampliació de capital de la marca duta a terme el 2017.

Més info: Ice Wave llança una ronda per internacionalitzar-se

Segons Tomeu Riutord, fundador i president de la marca, “ja es va apostar per aquest sistema i plataforma en la ronda de 2017, i tant per la satisfacció pròpia com per part dels nostres inversors, s'ha optat per tornar a apostar per Crowdcube”.

A causa de les nombroses sol·licituds d'inversió que la companyia tingut fins al moment, s'ha optat per donar l'oportunitat de poder fer la reserva de la inversió i evitar que els interessats quedin sense poder fer la seva aportació abans que la ronda s'obri al públic en general, com ja va passar en l'anterior ronda, tal com afirma Jaume Riutord, vicepresident d'Ice Wave.

Creixement en botigues i facturació

El creixement d'Ice Wave és exponencial tant en nombre de botigues com en facturació, amb un increment del 279% el 2018. Pel que fa a les botigues, els germans Riutord tenen l'objectiu d'arribar a les 100 gelateries el 2020.

Més Informació
Fugir de la calor amb gelats de granja
Frigo s'apunta al veganisme
La Xixonenca, la gelateria catalana de sang valenciana
Avui et destaquem
Comentaris