Refruiting estrena centre logístic a València

La startup creix més del 300% en tres anys i reparteix cada setmana unes 18 tones de fruita

En 2018 repartieron un total de 650 toneladas de fruta | Cedida En 2018 repartieron un total de 650 toneladas de fruta | Cedida

Refruiting continua la seva expansió al mercat espanyol. Després d'haver-se establert a Barcelona, seu que centralitza un 70% de l'activitat, i Madrid, amb un 30% del volum, la startup pionera en distribució de fruita i hàbits saludables a les empreses obre seu física a València amb l'objectiu d'ampliar la seva capacitat de subministrament cap a altres ciutats de llevant i sud d'Espanya, segons han informat en un comunicat. Entre els tres centres logístics, ofereixen servei de lliurament de fruita a tota la península.

Fundada a Barcelona el 2015 per Ramón Casals, Felipe Ojeda i Fernando Oriol, ha crescut en només tres anys més del 300%. El 2018 van repartir un total de 650 tones de fruita, i actualment, en una setmana normal poden arribar a repartir fins a 18 tones. Els tres enginyers van emprendre aquest viatge inspirats per les seves experiències a l'estranger, on se'n van adonar que les empreses posaven a la disposició dels seus treballadors fruita fresca diàriament. Tot va començar a escala local gràcies a un acord amb una petita frutería de barri i un servei gestionat pels propis socis.

A dia d'avui, compten amb un equip de 50 persones que dóna servei a més de 600 empreses a tot Espanya. "Tenim clar que el principal actiu d'una empresa és qui treballa en ella, per això creiem que és importantíssim cuidar als treballadors i esforçar-nos diàriament a proposar nous productes i serveis enfocats al benestar de les persones", afirma Ramón Casals, CEO de Refruiting.

Més informació
El pistatxo 'treu pit' en els dominis de la fruita dolça
La taronja, la fruita preferida dels catalans
Catalunya exporta un 80% de la fruita a mercats estrangers
Avui et destaquem
El més llegit