Startup Valencia prepara un esdeveniment per a sumar-se a BCN Tech Spirit

El CEO de l'associació d'emprenedors valencians confirma que volen col·laborar amb Barcelona TechCity per tenir presència a Barcelona en les dates del també anul·lat 4YFN

Les startups de Lanzadera i València Activa en una anterior edició de 4YFN Les startups de Lanzadera i València Activa en una anterior edició de 4YFN

"Està tot cocreant-se aquests dies però si, col·laborem amb Barcelona TechCity i estarem a Barcelona", apunta Nacho Mas, CEO de Startup Valencia, l'associació valenciana de startups que acaba de canviar la seua denominació i ha renovat la pàgina web. Mas, en declaracions a VIA Empresa, confirma que Startup Valencia està estudiant la celebració d'un esdeveniment en la vesprada-nit del dilluns 24 de febrer, la que anava a ser la primera jornada del 4YFN i del Mobile World Congress. "Van a passar moltes coses i volem participar. Tindrem una presència destacada per desenvolupar diferents activitats", apunta Mas.

Més info: Barcelona Tech Spirit, l'alternativa emprenedora del MWC

Sense voler entrar en detalls, el CEO de Startup Valencia s'ha mostrat molt motivat a col·laborar amb la iniciativa que ha llançat Barcelona Tech City de celebrar l'esdeveniment Barcelona Tech Spirit, una proposta espontània de la comunitat emprenedora barcelonina a la qual se sumen també els valencians així com els madrilenys, com han confirmat des de l'associació sense ànim de lucre Madrid Tech City.

 

 

Twitter està sent la xarxa en què entitats i emprenedors a títol personal s'estan sumant a la proposta que lidera el conseller delegat del Barcelona Tech City, Miquel Martí, qui s'ha reunit dijous amb representants de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, que també hi donaran suport.

Més informació
"El MWC no se celebra per mala gestió i incompetència de Hoffman"
La crisi del MWC: risc de coronavirus o evitar un congrés fantasma?
Avui et destaquem
El més llegit