Virtuo desembarca a Barcelona per revolucionar el lloguer de cotxes

La companyia francesa elimina la paperassa, les cues i els càrrecs ocults i permet llogar i recollir un vehicle des del mòbil en tan sols tres clics

Karim Kaddoura, cofundador de Virtuo i Maurici Sabater, director general de Virtuo | Cedida Karim Kaddoura, cofundador de Virtuo i Maurici Sabater, director general de Virtuo | Cedida

Virtuo aposta per Barcelona amb l'objectiu d'impulsar la seva segona fase del seu pla d'expansió internacional. "Barcelona és la tercera destinació turística a Europa, cosa que la converteix en un enclavament principal per al nostre negoci" assenyala el cofundador de la companyia francesa de lloguer de vehicles, Karim Kaddoura. "A més, la ciutat ha estat reconeguda recentment com la Ciutat Europea de la Innovació en la Mobilitat per l'European Institute of Innovation and Technology (EIT) of Urban Mobility, motiu pel qual gaudeix també de lideratge en mobilitat i entén perfectament l'encaix de les diferents solucions de mobilitat que estan transformant les ciutats i generant noves realitats", ha afegit.

Més info: Catalunya enamora la inversió estrangera

Virtuo ha posat l'ull a la ciutat comtal també per ser la capital mundial del mòbil, "la casa" del Mobile World Congress, i per la seva capacitat de generar un ecosistema emprenedor vinculat a la disrupció mobile, "molt per sobre de la resta de ciutats del seu entorn". A aquests factors, Kaddoura també li suma l'entorn "únic" del que gaudeix Barcelona. "Creiem que Barcelona és una garantia d'èxit per Virtuo perquè, a part de ser la capital del mòbil, de la mobilitat i un pol d'atracció turístic, té destinacions i escapades espectaculars a 1 o 2 hores amb cotxe, com els pobles de la Costa Brava o la Costa Daurada, o racons rurals de somni que, si no tens cotxe, són molt difícils d'accedir".

La companyia està present a Barcelona des del maig, encara que el servei està operatiu des del 4 de juny. A la capital catalana, la companyia tindrà vehicles disponibles a l'aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, a l'estació de Sants i en els pàrquings Saba de Jardinets de Gràcia, Plaça Catalunya i Francesc Macià.

Després de Barcelona, Virtuo arribarà a Madrid abans de finalitzar l'any, i després de consolidar-se en aquestes dues ciutats, analitzarà l'arribada a altres ciutats espanyoles amb alta demanda de lloguer de cotxes, encara per determinar.

Més informació
Fabricar cotxes amb impressió 3D
Minimó, l'híbrid de moto i cotxe elèctric que Seat presenta al MWC
Cotxes multiusuari: la nova mobilitat
Avui et destaquem
El més llegit