La 13ª edició dels Premis Aster ESIC Catalunya arrenca motors

El guardó reconeix les bones pràctiques professionals i potencia les relacions entre el món acadèmic i empresarial

Carlos Grau, CEO de la Mobile World Capital Barcelona, hace entrega del Premio Aster ESIC de Innovación Digital 2019 a Festival Cruïlla, recogido por su director, Jordi Herreruela. Carlos Grau, CEO de la Mobile World Capital Barcelona, hace entrega del Premio Aster ESIC de Innovación Digital 2019 a Festival Cruïlla, recogido por su director, Jordi Herreruela.

El passat 20 de maig ESIC Business & Marketing School va donar llum verda a una nova edició dels Premis Aster ESIC Catalunya, uns guardons creats fa 13 anys i considerats com un dels més prestigiosos en l'àmbit empresarial. Després de l'aturada obligada durant el 2020 a conseqüència de la Covid-19, els Premis Aster ESIC Catalunya tornen amb el mateix esperit inicial amb el que van néixer: reconèixer bones pràctiques professionals i potenciar les relacions entre el món acadèmic i l'empresarial. A més, enguany aquests guardons celebren la seva 39ª edició a nivell nacional.

L'objectiu d'aquests Premis és destacar els mèrits professionals de persones i d'entitats en l'exercici de la seva activitat, valorant la seva contribució per a crear una societat més justa. En paraules d'Eduardo Gómez Martín, director general d’ESIC: “Els Premis Aster representen l'essència d’ESIC, són el reconeixement a l'excel·lència i a la humanitat que la pròpia escola reflexa”.

Gómez: “Els Premis Aster representen l'essència d’ESIC, són el reconeixement a l'excel·lència i a la humanitat que la pròpia escola reflexa”

A més, al llarg de la seva història, aquests premis han destacat per haver posat en relleu els desafiaments que el sector empresarial ha hagut de superar per tal d’adaptar-se a les demandes de la societat, entre les quals, l’actual procés d'innovació digital. “Conèixer quines són les necessitats de les empreses i generar sinergies per tal de facilitar la transferència de coneixement són dos punts bàsics perquè el talent i la innovació tinguin un impacte real en la societat i, precisament, des d’ESIC treballem per acomplir aquest objectiu”, senyala Eduard Prats, director general d’ESIC a Catalunya i director adjunt a la direcció general d’ESIC.

Presentació de candidatures fins al 30 de juny

Participar i formar part de la història dels Premis Aster és molt senzill, només és necessari enviar la documentació sol·licitada en les bases del premi a l'adreça premiosaster.barcelona@esic.edu. El termini per presentar candidatures finalitza el 30 de juny de 2021. Un jurat conformat per importants empresaris, docents i professionals (alguns d’ells columnistes reconeguts de VIA Empresa, com el Genís Roca, l’Anna Gener, el Xavier Marcet, la Laura Gil o l’Albert Ortas) serà l'encarregat de valorar les candidatures, atorgant a les millors proposades la reconeguda estatueta, dissenyada en forma d'estrella, que constitueix tot un símbol entre la comunitat empresarial.

Prats: “Conèixer quines són les necessitats de les empreses i generar sinergies per tal de facilitar la transferència de coneixement són dos punts bàsics perquè el talent i la innovació tinguin un impacte real en la societat"

Categories del Premi Aster: Trajectòria Empresarial, Comunicació, Màrqueting, Màrqueting i valors i Innovació digital

El Premi Aster es compon de cinc categories principals: “Trajectòria Empresarial”, “Comunicació”, “Màrqueting”, “Màrqueting i valors” i “Innovació digital”. El jurat que valorarà cadascuna d'elles està liderat per un professional de reconegut prestigi. El president d'honor del Grup Borges, Antoni Pont, representa el jurat de la categoria de “Trajectòria Empresarial”; l’Agustín de Uribe-Salazar, president de l’Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques (ACCIEP) i també president del Gabinet Uribe, lidera el jurat de “Comunicació”, “Màrqueting” i “Màrqueting i Valors”; finalment, el Carlos Grau, CEO de la fundació Mobile World Capital Barcelona, presideix el jurat d’“Innovació Digital”. Entre els guanyadors de passades edicions destaquen empreses com Bon Preu, Vallformosa, Solsona Comunicació, Vichy Català, Fundació Affinity, Festival Cruïlla, Turrons Vicens, i professionals de la talla de la Rosa María Calaf, Eloísa Alonso, o Jordi Hurtado.

Tu o la teva organització podeu ser el proper Premi Aster d’ESIC. Més informació.

Més informació
ESIC València busca el millor emprenedor
'VIA Empresa' i ESIC, aliança per la universitat i l'empresa
Avui et destaquem
El més llegit