Qilimanjaro Quantum Tech aterra al 22@

L'operació ha comptat amb l'assessorament de Forcadell i Barcelona Activa

Interior de les oficines de Qilimanjaro Quantum Tech | Forcadell Interior de les oficines de Qilimanjaro Quantum Tech | Forcadell

Qilimanjaro Quantum Tech, una firma emergent especialitzada en l’àmbit de la computació quàntica, ha fet un nou pas endavant en el seu procés de creixement amb l’aterratge a unes noves oficines de 1.929 metres quadrats al districte del 22@. L’operació ha comptat amb l’assessorament del servei de localització de Barcelona Activa i Forcadell. “Els primers quatre anys els hem enfocat a formar els nostres equips i crear els primers vincles comercials potents”, explica Marta P. Estarellas, CEO de Qilimanjaro. 

Per la seva banda, Manel de Bes, director del departament d’Oficines de Forcadell, assegura que el moviment de la firma emergent “és una de les operacions més rellevants del 22@ Nord en el que portem d’any”. En aquest sentit, l’executiu de la consultora immobiliària afegeix que és “una molt bona notícia per a la dinamització de la zona, que ha registrat un primer semestre amb menys operacions que l’any anterior. 

Qilimanjaro Quàntum Tech ofereix aplicacions pràctiques de la computació quàntica al mercat en un termini més curt que les computadores quàntiques digitals. El seu objectiu és facilitar una solució més ràpida, precisa i sostenible per als seus problemes de computació. A escala internacional, Qilimanjaro ha liderat la instal·lació del primer ordinador quàntic als Emirats Àrabs i al sud d’Europa. En paral·lel, també ha engegat una ronda d’inversió que ha comptat amb la participació de Repsol, Axis i Grow Venture Partners, entre altres. 

Més informació
Gonzalo Bernardos i Forcadell preveuen una recessió 'light' del mercat immobiliari pel 2023
Ja és oficial: la tercera generació de la família Forcadell agafa el relleu de "la nau"
Avui et destaquem
El més llegit