AB-Biotics renova el seu consell d'administració

Els dos fundadors, juntament amb la japonesa Kaneka, passen a representar el 67,62% de l’accionariat

AB-Biotics liderada per Sergi Audivert i e Miquel Ángel Bonachera | Cedida AB-Biotics liderada per Sergi Audivert i e Miquel Ángel Bonachera | Cedida

AB-Biotics ha renovat el seu consell d'administració i ara passarà a estar format pels dos socis fundadors, Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert, a més de Luis Sánchez-Lafuente i quatre consellers nomenats per la química japonesa Kaneka Corporation.

Es tracta de Shinji Mizusawa, president de Kaneka Europe Holdings Company, Philip Claes, en representació de Kaneka Europe Holdings Company, Kazuhiko Fuji, president de Kaneka Americas Holdings, i Hitoshi Yahara, director de l'Àrea d'Alimentació de Kaneka Japan.

D'aquesta manera, els dos socis fundadors, juntament amb Luis Sánchez-Lafuente i Kaneka Corporation, representen actualment el 67,62% de l'accionariat, atorgant "solidesa" per a la seva expansió internacional.

La biotecnològica ha destacat que aquest nou consell té com a objectiu iniciar una "nova etapa en la qual abordar amb garanties d'èxit els ambiciosos projectes previstos en el pla de negoci".

La nova estructura del consell s'ha vingut gestant en els últims mesos, sent el primer moviment després de la sortida el passat 28 de març dels consellers Emilio Gómez Jané, en representació de l'Institut Català de Finances Capital, Raúl Masclans Oliva, de Seed Capital Fund, Miguel dels Santos Tey Feliu de la Penya, representant d'Infema, i Luis Coromina Morató, en representació de les societats Gestió i Administració Mobiliaria i Corporació Ivamosa.

El 29 de maig es va produir la dimissió dels consellers Luis Sánchez-Lafuente Mariol, José Manuel Valadés Venys, Rui Simoes da Silva i Carlos Trías Vidal, la qual cosa deixava la companyia en una situació d'impossibilitat per celebrar consells d'administració.

L'entrada de la química japonesa Kaneka Corporation permet l'accés d'AB-Biotics als principals mercats de venda de probiòtics, com són els Estats Units i el Japó.

Més informació
AB-Biotics factura 7,2 MEUR i millora els nombres vermells
Un producte d'AB-Biotics, al món
AB Biotics vol ser present a 60 mercats a final d'any
Avui et destaquem
El més llegit