Un producte d'AB-Biotics, al món

AB-Biotics signa amb Frutarom la llicència mundial d'un dels seus ingredients per aliments

La biotecnològica catalana AB-Biotics, amb seu al Parc de Recerca de la UAB, distribuirà un dels seus ingredients a escala mundial, especialment a Amèrica Llatina, Àsia, Europa i els Estats Units. Ho farà perquè ha signat un contracte amb la multinacional Frutarom per comercialitzar a tot el món l'ingredient funcional AB-Fortis, destinat a aliments, segons han informat les companyies en un comunicat.

Present en el top-10 mundial de les empreses d'elaboració d'ingredients i sabors alimentaris, Frutarom serà durant 5 anys (renovables) la distribuïdora exclusiva de l'AB-Fortis, que l'empresa defineix com "un ingredient funcional que ajuda a prevenir la carència de ferro". S'incorpora en productes com llets, iogurts, cereals o aliments per a nadons.

El contracte amb Frutarom segueix al signat per AB-Biotics a finals de 2012 amb l'empresa espanyola Suan Farma. En aquest cas, té els drets per comercialitzar AB-Fortis a tot el món en altres productes com suplements dietètics i aliments dietètics per a usos mèdics especials.

Avui et destaquem
El més llegit