Florentino entra en el negoci de les telecomunicacions

ACS compra 700.000 accions de MásMóvil en l'ampliació de capital de l'operadora per 480 milions d'euros

Florentino Pérez durant una junta d'ACS Florentino Pérez durant una junta d'ACS

ACS ha entrat en l'accionariat de MásMóvil després de comprar 700.000 accions en l'ampliació de capital llançada per l'operadora per recomprar el bo convertible que mantenia el grup presidit per Florentino Pérez com a antic accionarista minoritari de Yoigo. El preu brut de la recompra ha estat de 480 milions d'euros, 360 dels quals s'han obtingut a través de l'ampliació de capital i 120 milions procedeixen de l'efecitu de l'operadora disponible a tresoreria.

MásMóvil tenia un bo convertible en un import fix de 4,8 milions d'accions davant d'ACS com a conseqüència de la compra de Xfera Móviles. Amb aquesta operació, l'empresa de telecomunicacions aconsegueix reestructurar l'últim tram del bo convertible que va signar en el marc de l'adquisició de Yoigo després de les recompres realitzades el 2016 i 2017 a Abengoa i FCC respectivament.

Més info: ACS segueix llastant MásMóvil

La companyia de telecomunicacions ha assegurat que aquesta recompra aportarà "importants beneficis" als accionistes de la companyia ja que, entre altres coses, consideren que aconseguiran una menor dilució dels accionistes actuals per la recompra d'1,2 milions d'accions, fet que representa prop del 6% de les accions emeses abans de l'augment de capital o més del 5% amb posterioritat al mateix.

Les accions de MásMóvil han caigut un 10% després de l'anunci.

Més informació
ACS i Atlantia culminen l'adquisicó d'Abertis
Una filial de Florentino Pérez vol construir el mur de Trump
Avui et destaquem
El més llegit