L'aigua de Vilajuïga de Grífols torna al setembre

El conseller delegat de la farmacèutica anuncia el retorn de la beguda amb gas

Aigua de Vilajuïga torna a produir al màxim Aigua de Vilajuïga torna a produir al màxim

Grifols preveu que l'aigua de Vilajuïga torni al mercat "a partir del setembre", tal com ha apuntat el conseller delegat de la companyia Raimon Grífols Roura a la junta general d'accionistes celebrada aquest divendres a Sant Cugat del Vallès. L'aigua amb gas embotellada es presentarà al públic al juliol, coincidint amb el Festival de Peralada. Grifols ha dissenyat noves ampolles i ha renovat la fàbrica centenària, que tindrà capacitat per a 10 milions de litres. L'extensió de la planta és de de 1.110 metres quadrats, a banda dels 1.027metres quadrats que té la masia adjacent, on hi haurà un centre corporatiu per a esdeveniments i reunions.

Més info: Grifols salva Aigües de Vilajuïga

La multinacional catalana va comprar el juny del 2017 Aigües de Vilajuïga, una petita empresa de quatre treballadors que havia tancat portes a l'abril després de més de 100 anys d'activitat. L'objectiu de la compra era tornar a comercialitzar l'aigua, que és una de les dues que té gas de forma natural a tota Espanya.

Pla mig del president de Grifols, Víctor Grífols, la secretaria del consell de la companyia, Núria Martín, i els dos consellers delegats, Víctor Grífols Déu i Raimon Grífols, durant la junta d'accionistes | ACN

Pla mig del president de Grifols, Víctor Grífols, la secretaria del consell de la companyia, Núria Martín, i els dos consellers delegats, Víctor Grífols Déu i Raimon Grífols, durant la junta d'accionistes | ACN

Creada el 1904, el tancament d'Aigües de Vilajuïga va suposar deixar el municipi orfe d'una aigua amb gas embotellada molt popular no només a les comarques gironines sinó arreu del país. Tal com ha relatat Raimon Grifols a la junta d'accionistes, la companyia va decidir comprar la històrica fàbrica després que l'altre conseller delegat, Victor Grifols Deu, veiés a les notícies que la planta havia hagut de tancar.

De fet, fonts de Grifols ja van explicar en el moment no es tractava d'una adquisició estratègica sinó d'una compra "compromesa" amb una empresa centenària. Grifols compta amb una divisió dedicada a l'embotellat de solucions farmacèutiques que, segons van explicar fa un any fonts de la multinacional, serà una de les eines que utilitzaran per reprendre el negoci. 

Més informació
Tanca l'empresa centenària Aigua de Vilajuïga
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit