En busca del millor jove empresari de l'any

L'Aijec obre la presentació de candidatures per optar al premi i ajorna la gala de lliurament fins la tardor per la covid-19

L'Aijec premia el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris L'Aijec premia el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) ha obert aquest dilluns el període per presentar candidatures al Premi Jove Empresari de l’any. El termini per presentar candidatures estarà obert fins el 27 de juliol i, a diferència d’altres anys, la gala de lliurament no es farà a l’estiu i s'ajorna fins a la tardor a causa de la crisi sanitària de la covid-19. Segons informen en un comunicat, el format de l’acte s’adaptarà a la realitat sanitària que hi hagi en aquell moment. VIA Empresa formarà part del jurat d'uns guardons que, enguany, arriben a la 27a edició.

Per Ruben Sans, president de l’Aijec, aquest any “més que mai” té sentit un premi com aquest. “La crisi que generat la covid-19 ha provocat que els empresaris haguem treballat més que mai per tirar endavant les nostres empreses i en aquest context creiem que és important que aquesta feina es reconegui”.

Els guardons reconeixen el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials. A més del Premi Jove Empresari, que busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial, l’Aijec també entrega el Reconeixement a la Millor Iniciativa Empresarial, que reconeix la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur.

Qui pot optar al premi?

Poden optar al premi tots aquells emprenedors de nacionalitat espanyola o estrangers residents a Catalunya, que tinguin entre 18 i 41 anys i desenvolupin la seva activitat empresarial al territori.

Entre tots els aspirants, l’Aijec triarà tres finalistes i el guanyador serà escollit per un jurat format per representants de les principals institucions públiques i privades del país que treballen en favor de l’empresa, així com de diversos mitjans de comunicació com VIA Empresa.

Més informació
Sans: "Sense empreses no és possible un món millor"
Ruben Sans serà el nou president d'Aijec
Avui et destaquem
El més llegit