CA | ES

Airbnb s'endú les dones al MWC

La plataforma de lloguer vacacional vol promocionar la presència femenina al congrés mundial de mòbils

La presència de les dones al MWC és del 23% La presència de les dones al MWC és del 23%

Airbnb ha posat en marxa el programa womenup amb el qual vol augmentar la presència de la dona al Mobile World Congress, el congrés mundial de mòbils que se celebrarà en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona del 26 de febrer a l'1 de març.

I és que més de 108.000 persones van participar en els esdeveniments de MWC i 4YFN el 2017, però només un 23% dels visitants eren dones, per la qual cosa la plataforma d'allotjament convidarà emprenedores espanyoles i portugueses a assistir al congrés.

A més, Airbnb proporcionarà estada gratuïta en allotjaments anunciats en la plataforma per a aquelles emprenedores que resideixin fora de la província de Barcelona.

Les dones interessades a participar al programa womenup poden registrar-se a través d'un web explicant la seva iniciativa empresarial i per què desitgen participar al programa, i les candidates seleccionades es coneixeran el 12 de febrer.

D'entre els projectes de les emprenedores participants, Airbnb i Impact Hub Madrid seleccionaran els tres millors, que rebran un premi de 2.000 euros en metàl·lic cadascun i una beca del Founder Institute Madrid per participar en un programa accelerador de quatre mesos.

Més informació
Seat portarà al MWC la seva mobilitat del futur
La GSMA prepara el MWC "més gran i més ambiciós"
El Mobile World Congress es queda a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit