La GSMA prepara el MWC "més gran i més ambiciós"

La patronal del mòbil anuncia nous ponents, patrocinadors i expositors per al congrés, que se celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març

El MWC trenca tots els rècords El MWC trenca tots els rècords

 La patronal GSMA ha anunciat novetats per al Mobile World Congress 2018, incloent-hi els ponents principals confirmats recentment, així com els nous expositors, patrocinadors i socis de l'esdeveniment. El MWC celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març de 2018 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, amb esdeveniments paral·lels també al recinte de Montjuïc i a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat. "Els preparatius per al Mobile World Congress 2018 estan en marxa i està sent el més gran i més ambiciós esdeveniment que hem preparat", ha declarat el director de Màrqueting de GSMA, Michael O'Hara, en un comunicat de l'associació. "Esperem poder donar la benvinguda a Barcelona al món del mòbil en poc més de tres mesos i mostrar com els mòbils estan creant avui un futur millor", ha comentat O'Hara.

Alguns dels conferenciants confirmats per GSMA són Jeremy Fox, CEO d'Atrium TV, Christopher Young, CEO de McAfee, Oren Jacobs, fundador i director general de PullString, Rajeev Misra, director general de SoftBank Vision Fund, o Enrica Porcari, directiva del Programa Mundial d'Aliments.

Aquests executius s'uneixen als principals ponents que han estat anunciats prèviament, com Sunil Bharti Mittal, fundador i president de Bharti Enterprises i president de GSMA, Gavin Patterson, CEO del grup BT, Börje Ekholm, president i conseller delegat d'Ericsson, Mats Granryd, director general de GSMA, Kazuhiro Yoshizawa, president i conseller delegat d'NTT DOCOMO, Jim Whitehurst, president i conseller delegat de Red Hat, Sigve Brekke, president i conseller delegat del grup Telenor, o Vittorio Colao, conseller delegat del grup Vodafone.

Durant quatre dies, el congrés abordarà temes clau com la intel·ligència artificial, l'evolució cap al 5G i les xarxes de pròxima generació, el consumidor digital, el contingut immersiu i l'entreteniment, la quarta revolució industrial, així com la regulació, les polítiques públiques, la privadesa, la seguretat i el desenvolupament sostenible al voltant de la indústria mòbil.

Expositors addicionals confirmats per al 2018

La GSMA ha anunciat també la participació de diversos expositors addicionals al Mobile World Congress, incloent Boston Consulting, China Mobile, Continental, Deloitte, Essential, Telit i Toyota. Aquestes empreses s'uneixen a les nombroses grans marques ja confirmades, incloent Accenture, Alibaba, AT&T, Cisco Systems, Deutsche Telekom, Ericsson, Facebook, Fujitsu, Google, HTC, Huawei, Intel, Lenovo, LG, Mercedes-Benz, Microsoft, NTT DOCOMO, Nokia, Ooredoo, Oracle, Orange, Qualcomm, SAP, SEAT, SK Telecom, Telefónica, Verizon, Vivo, Vodafone, Xiaomi i ZTE, entre d'altres.

Nous patrocinadors

La patronal del mòbil també ha confirmat diversos patrocinadors i mitjans de comunicació col·laboradors per al Mobile World Congress. Celtra i Ogury es confirmen com els últims patrocinadors de Networking Garden, unint-se als ja anunciats anteriorment, Android, Citi, EY, HTC i Visa. La GSMA ha signat un conveni amb CNN International per al Mobile World Congress i també es col·laborarà amb CBS Interactive Tech, Financial Times, QQ.com, Time, Fortune, i Ziff Davis.

Esdeveniments paral·lels

La GSMA també ha confirmat la celebració de diversos esdeveniments paral·lels al congrés, com el Women4Tech, el 4YFN o el Young Mobile Festival (YoMo). Igualment, es lliuraran els Global Mobile Awards (Premis Glomo), que atorguen guardons a les millors fites i innovacions de la indústria mòbil, amb 38 premis en vuit categories.

Més informació
La MWCapital nomena Carlos Grau com a director general
El Mobile World Congress es queda a Barcelona
El 4YFN fa les Amèriques
Avui et destaquem
El més llegit