Foto de família dels premis AJEV 2019 | NNG
Foto de família dels premis AJEV 2019 | NNG

Uns premis empresarials a ritme del DJ

Carlos Albors, director de Laiex, premiat per l'Associació d'Empresaris Joves de València en una gala molt amena en què l'empresariat jove valencià és el protagonista

Nit de premis pot sonar a seriositat i avorriment però la gala dels premis que atorga l'Associació d'Empresaris Joves de València (AJEV) ha conquistat els seus assistents: música en directe, amb DJ al centre de l'escenari, discursos breus i contundents, fets des del cor, i participació coral dels empresaris per donar visibilitat a la feina de tota la directiva. Amb més de 300 associats, l'entitat valenciana ha celebrat la seua festa anual a la sala La Mutant de la capital del Túria per reconéixer Carlos Albors, Premi AJEV 2019, i la feina de les firmes IceCoBar (Jove Empresa Innovadora), Editorial Sargantana (Jove Empresa Social), Tyris Software (Jove Empresa generadora d'Ocupació), Oxifilm (Jove Empresa Internacional) i Puckator (Igualtat en l'Empresa).

Villaverde: "Nosaltres premiem sempre la consolidació de les empreses, que generen ocupació i riquesa"

"Nosaltres premiem sempre la consolidació de les empreses, que generen ocupació i riquesa i sobretot que hi haja una projecció d'innovació a mitjà i curt termini, un conjunt de factors que facen que les empreses creixen", ha explicat a VIA Empresa José Vicente Villaverde, president d'AJEV. En eixe reconeixement hi cabia també la Menció Honorífica AJEV 2019 per a la firma castellonenca Dolores Cortés, amb presència en 15 països i exposició en 1.500 punts de venda a tot l'Estat. El guardó l'ha recollit la dissenyadora i alhora segona generació de l'empresa, Dolores Font Cortés, que havia assistit a la gala amb el seu fill, Òscar Colomer. L'empresària de Vila-real s'ha mostrat "impressionada" en conèixer el reconeixement rebut. "M'ha fet molta il·lusió però el premi és veure-us a vosaltres perquè sou persones molt més preparades. Les empreses no són només dels empresaris, són el futur i l'estabilitat d'un país; no hi ha millor funció social que la generació d'ocupació", ha declarat en recollir el guardó.

Dolores Font Cortés: "Les empreses no són només dels empresaris, són el futur i l'estabilitat d'un país"

La festa també ha comptat amb l'assistència de Fermín Albadalejo, president de la Confederació Espanyola d'Associacions de Joves Empresaris (CEAJE), qui ha ressaltat que aquest país "necessita bons referents i espills en què mirar-se" i ha confirmat que "en València hi ha ganes de treballar i d'innovar". Al seu costat, la secretària Autonòmica d'Economia Sostenible, Rebeca Torró; la subdirectora General de València Activa, Mar Marín; la presidenta d'EVAP, Eva Blasco; i part de la directiva d'AJEV, com la vicepresidenta Ana Carrau o els vocals Ana Vila, Merche Navarro, Eva Rodríguez, Chaume Sánchez, Chimo Costa, Álvaro Martínez, el secretari Pedro Reig o el tresorer Javier Pérez. També els ha acompanyat el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, qui ha destacat la importància de posar-se cara en esdeveniments com aquest que potencien el networking.

Més info: Carmen Tarín, jove empresària de l'any

Entre els premiats Benjamin Gomes (IceCoBar), Paz Navarro (Editorial Sargantana), Josep Oliver (Tyris Software), Patxi Polo (Oxifilm) i Eduardo Relanzón (Puckator). Els guardonats en edicions anteriors Rubén Casas, CEO de Casas Inhaus, i Carmen Tarín, directora d'IEM Business School, també han pujat a l'escenari per explicar la seua experiència com a premiats i advertir al guardonat que l'exposició pública que els ha procurat el premi també ha repercutit positivament en la seua empresa. 2 en 1 i en aquets cas a ritme del DJ.

Més informació
L'Aijec tria el millor jove empresari de l'any entre 120 candidatures
Avui et destaquem
El més llegit