L'Aijec tria el millor jove empresari de l'any entre 120 candidatures

L'Associació premiarà a aquell que millor representi les noves visions i valors del món empresarial

L'Aijec premia el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris L'Aijec premia el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris

L'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) dóna el tret de sortida a la cursa per reconèixer el millor jove empresari de l'any a Catalunya. El Premi Aijec que promou l'entitat ha rebut aquest any un total de 120 candidatures i ara un jurat n'escollirà els finalistes, que es faran públics a finals d'aquest mes de maig. El guanyador serà proclamat el pròxim 2 de juliol en una gala que tindrà lloc a les fonts de Montjuïc.

Més info: Aijec busca el millor jove empresari de l'any

L'Aijec busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial tenint en compte aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur.

A més del Premi Jove Empresari, l'Associació de Joves Empresaris entrega també el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, el Reconeixement al Futur Jove Empresari i el Reconeixement a l’Emprenedor Social. La d'enguany és la 26a edició dels guardons.

Més informació
Gerard Subirats és el millor jove empresari de 2017
Eloi Palà, reelegit com a president de l’AIJEC
Avui et destaquem
El més llegit