Barcelona atura l'aportació al Circuit de Montmeló

El consistori de la capital catalana ja va anunciar que retirava progressivament els ajuts

Una auditoria identifica més de mig milió d'euros en complements retributius considerats irregulars | Wikimedia Commons Una auditoria identifica més de mig milió d'euros en complements retributius considerats irregulars | Wikimedia Commons

El primer tinent d'alcaldia de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha anunciat que l'Ajuntament atura la seva aportació al Circuit de Montmeló del 2019 fins que s'aclareixi el suposat frau que revela una auditoria de gestió del circuit de 2017.

L'auditoria identifica més de mig milió d'euros en complements retributius considerats irregulars que es van pagar tot i que Montmeló registra pèrdues de gairebé 10 milions d'euros, segons va avançar el diari El Mundo.

La notícia ha fet reaccionar Pisarello, que ha recordat a través de Twitter que el 2015 ja van anunciar des del consistori que calia prioritzar la inversió pública a Barcelona i que retiraven progressivament els ajuts al circuit. "Davant del possible frau, aturem l'aportació del 2019. Ni un euro públic més fins que no s'aclareixin el fets", ha dit.

Més informació
Montmeló escalfa motors per un Gran Premi de 180 MEUR
Montmeló podrà rebre avions comercials
Bultaco i Montmeló signen un acord per generar ocupació
Avui et destaquem
El més llegit