Aldi arriba al Born

La cadena alemanya de supermercats ja compta amb 61 establiments a Catalunya i aposta per créixer encara més a tot l'Estat

El del Born és el tercer supermercat que Aldi obre a Barcelona | Cedida
El del Born és el tercer supermercat que Aldi obre a Barcelona | Cedida

Aldi ja té un tercer supermercat a Barcelona i el primer al centre de la ciutat, al barri del Born. La nova botiga té una superfície de 1.000 metres quadrats i crearà 16 llocs de treball, segons ha informat la companyia alemanya en un comunicat.

Segons el responsable d'Expansió a Catalunya, Alexandre Pagès, "una de les prioritats de la companyia és acostar-nos als nostres clients i, per això, apostem per tenir més presència al centre de la gran ciutat amb un model d’establiment còmode i senzill".

Nandu Jubany, Margarita Domingo Foix, Alexandre Pagès, Muntsa Vilalta i Peter Rondorf

Nandu Jubany, Margarita Domingo Foix, Alexandre Pagès, Muntsa Vilalta i Peter Rondorf | Cedida

Aquesta nova botiga s'emmarca en el pla d'expansió d'Aldi a Espanya, on actualment ja compta amb 280 establiments, 61 dels quals són a Catalunya. De fet, l'empresa ha invertit 97,4 milions d'euros en l'obertura de 32 botigues a tot l'Estat.

La inauguració del nou supermercat ha anat a càrrec de la directora general de Comerç del Departament d’Empresa, Muntsa Vilalta, de la presidenta de Born Comerç, Margarita Domingo Foix i del cònsol general d’Alemanya a Barcelona, Peter Rondorf. A més, el xef Nandu Jubany, amb una estrella Michelin, ha ofert una degustació de receptes de cuina catalana: ou cuit a baixa temperatura amb verduretes i migas de sobrassada, i crema catalana.

Més Informació
Aldi obre una botiga a Sabadell
L'alemanya Aldi obre el primer supermercat a Barcelona
Aldi obre un nou supermercat a Girona
Avui et destaquem
Comentaris (3)
Xavier Costa
La situaciò que vostès presentin és una mica ingènua caure bé ... .com a els gimnasos del barri, en “tot born” supermarket , “Caritas” ... . ikea ... a decatló ... etc ... .tots ells han anat canviant su tipo de comunicació ... i si no preguntin al comerç del born mes del 80% del consumidor és de fora ... així que a prendre nota ...... perque hi ha moltes sensibilitats, que per descomptat vosaltres sou nous i no coneixeu.
Xavier Costa
Benvolguts senyors Aldi:Primerament, donar-els la benvinguda i agraïr-els per la nova obertura de este supermercat a la nostra 'àrea que pot ser una aventura, però que tant ens feia falta al nostre barri del born ... per descomptat s'hauria d' haver fet fa molt de temps ...Però el que no agrada molt a els opinions, converses de barri i de comunidades ..... és la redundància de la publicitat "en sortir de la caixa amb retolació de gratis de pàrquing i només en català.
Xavier Costa
Que és tot aquest ¿immersió lingüística? ¿els paguin per això? ...... ¿volen caure bé als veïns? si és així s'han equivocat perque aquest barri qual menys és parla és en català, són molt comptats .... més aviat predomina l'espanyol i anglès. -........ Cada dia que va passar a Aldi a comprar alguna cosa, observo el perfil de la gent ...... .. són molt pocs a els catalans ... o són com jo català però parlan moltes llengues y no son fanatic ..... ..