Aldi arriba al Born

La cadena alemanya de supermercats ja compta amb 61 establiments a Catalunya i aposta per créixer encara més a tot l'Estat

Supermercat d'Aldi al barri del Born | Cedida Supermercat d'Aldi al barri del Born | Cedida

Aldi ja té un tercer supermercat a Barcelona i el primer al centre de la ciutat, al barri del Born. La nova botiga té una superfície de 1.000 metres quadrats i crearà 16 llocs de treball, segons ha informat la companyia alemanya en un comunicat.

Segons el responsable d'Expansió a Catalunya, Alexandre Pagès, "una de les prioritats de la companyia és acostar-nos als nostres clients i, per això, apostem per tenir més presència al centre de la gran ciutat amb un model d’establiment còmode i senzill".

Nandu Jubany, Margarita Domingo Foix, Alexandre Pagès, Muntsa Vilalta i Peter Rondorf

Nandu Jubany, Margarita Domingo Foix, Alexandre Pagès, Muntsa Vilalta i Peter Rondorf | Cedida

Aquesta nova botiga s'emmarca en el pla d'expansió d'Aldi a Espanya, on actualment ja compta amb 280 establiments, 61 dels quals són a Catalunya. De fet, l'empresa ha invertit 97,4 milions d'euros en l'obertura de 32 botigues a tot l'Estat.

La inauguració del nou supermercat ha anat a càrrec de la directora general de Comerç del Departament d’Empresa, Muntsa Vilalta, de la presidenta de Born Comerç, Margarita Domingo Foix i del cònsol general d’Alemanya a Barcelona, Peter Rondorf. A més, el xef Nandu Jubany, amb una estrella Michelin, ha ofert una degustació de receptes de cuina catalana: ou cuit a baixa temperatura amb verduretes i migas de sobrassada, i crema catalana.

Més informació
Aldi obre una botiga a Sabadell
L'alemanya Aldi obre el primer supermercat a Barcelona
Aldi obre un nou supermercat a Girona
Avui et destaquem
El més llegit