Aldi obrirà cinc supermercats a Catalunya els propers mesos

L'empresa reforça l'estratègia de creixement a Catalunya, amb més botigues noves durant el primer semestre que en tot el 2020

Imatge d'arxiu d'un supermercat d'Aldi | Cedida Imatge d'arxiu d'un supermercat d'Aldi | Cedida

Aldi obrirà cinc supermercats a Catalunya durant el primer semestre del 2021. Aquests són els plans d'expansió de la companyia alemanya per a la primera part de l'any. Durant tot el 2020, va inaugurar sis establiments a Catalunya, fet pel qual aquest any es preveu un increment de l'activitat.

Aquestes sis formen part de les 23 que va obrir en total a l'Estat espanyol: "A Aldi apostem pel mercat espanyol i estem desenvolupant un fort pla d'expansió per als propers anys", segons el CEO d'Aldi, Valentín Lumbreras. L'objectiu d'aquest any és d'arribar a les 40 botigues noves. "Volem seguir estant a prop dels nostres clients i oferir-los una compra senzilla, completa i segura, mantenint els nostres estàndards de qualitat", ha afegit Lumbreras a través d'un comunicat.   

Actualment, Aldi compta amb una plantilla de 5.200 treballadors al conjunt de l'Estat, un 23% més que l'any anterior. La superfície comercial ascendeix als 350.000 metres quadrats, repartits en 328 establiments. A Catalunya, l'empresa té 73 supermercats. És el segon territori amb més botigues de la marca, després d'Andalusia. La majoria dels nous supermercats se situen als cascos urbans i als centres de les ciutats.  

Més informació
Aldi obrirà un nou supermercat a Sarrià
Aldi obre el seu onzè supermercat a Tarragona
Aldi contractarà 122 treballadors en zones turístiques de Catalunya i Balears
Avui et destaquem
El més llegit