Aldi obre el seu onzè supermercat a Tarragona

La cadena alemanya inaugurarà el nou establiment a Reus el pròxim 28 d'agost

Un supermercat d'Aldi | Cedida Un supermercat d'Aldi | Cedida

La cadena de supermercats Aldi obrirà el pròxim 28 d'agost un nou establiment a Reus. Aquest serà l'onzè establiment de l'empresa a Tarragona i s'emmarca en el pla d'expansió d'Aldi a la provínica amb l'objectiu d'estar més a prop dels clients i oferir-los una experiència de compra optimitzada amb un model de botiga modern, còmode i senzill, segons informen en un comunicat.

El nou supermercat, ubicat a l'avinguda de Salou 171 i amb una superfície de 110 metres quadrats, suposa el tancament de l'establiment que Aldi té al polígon La Roureda, també a Reus. Les noves instal·lacions, a més de garantir la plantilla de vuit persones del supermercat anterior, generaran sis nous llocs de feina addicionals. 

L'establiment de Reus comptarà amb més de 2.100 productes d'alimentació, drogueria, higiene i basar i amb més de 200 productes ecològics. De fet, en el marc de l'aposta d'Aldi pel producte fresc i de qualitat, la cadena ha presentat una nova marca de productes frescos, El Mercado de Aldi, que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous.

Més informació
Aldi contractarà 122 treballadors en zones turístiques de Catalunya i Balears
Aldi estrena botiga a Granollers
L'alemanya Aldi obre el primer supermercat a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit