La torre Allianz al carrer de Tarragona de Barcelona
La torre Allianz al carrer de Tarragona de Barcelona

Allianz implantarà un centre tecnològic a Barcelona

L'asseguradora més gran d'Europa implantarà una oficina informàtica amb 150 treballadors

L'asseguradora alemanya, i la més gran d'Europa, Allianz, obrirà un centre tecnològic a Barcelona per donar servei a empreses i les seves sucursals al Vell Continent, segons avança el diari ARA i ha pogut confirmar VIA Empresa. El centre tecnològic de la filial Allianz Technology , el seu proveïdor intern de serveis tecnològics, donarà feina a 150 persones i s'ubicarà a l'edifici que Allianz té al carrer de l'Aragó.

El hub donarà tot tipus de serveis informàtics i tecnològics a les diferents empreses d'Allianz a Europa i, puntualment, a la resta del món. El projecte encara es troba en una fase inicial d'implementació", explica l'empresa en un comunicat.

L'empresa, que té presència en 14 països i dóna feina a més de 7.000 persones, desenvoluparà des de Barcelona tasques que ara mateix es reparteixen centres d'Àustria, França i Alemanya. Seguint els passos de Nestlé, segurament la plantilla d'aquests centres es veurà afectada, però l'empresa espera que la demanda de feina creixerà.

Més info: Barcelona és poderosa

Allianz escull la capital catalana com moltes altres empreses que darrerament han anunciat que obren o traslladen a Barcelona centres tecnològics entre les que destaquen Facebook, Lidl o Amazon.

Avui et destaquem
El més llegit