Almirall i MC2 Therapeutics aproven un nou tractament per la psoriasi

La danesa i la multinacional catalana completen el pas previ a la concessió de l'autorització per comercialitzar el producte

La seu corporativa d'Almirall a Barcelona | ACN La seu corporativa d'Almirall a Barcelona | ACN

Almirall i MC2 Therapeutics han anunciat la finalització d'un procediment descentralitzat a Europa per a un nou tractament tòpic de la psoriasi. Aquest procés, que s'ha assolit mesos després que la danesa atorgués els drets del tractament a l'empresa catalana, és el pas previ a l'autorització de comercialització de productes farmacèutics per part dels països europeus.

Almirall treballa en l'autorització d'aquest tractament des de principis de 2021. El producte, que ja va aprovar la FDA nord-americana i es comercialitza als Estats Units des de l'estiu de 2020, es ven actualment sota la marca Wynzora Cream, segons ha informat la biofarmacèutica. El tractament està especialment dedicat a la psoriasi lleu i moderada en adults.

Segons el CEO d'Almirall, Gianfranco Nazzi, la companyia manté el compromís amb els seus pacients amb aquesta operació, que permet abordar noves necessitats que no cobria la cartera de la multinacional. "Aquest tractament – opina Nazzi – és una incorporació perfecta al nostre creixent portfolio" de tractaments dèrmics. El CEO de MC2 Therapeutics Jesper J. Lange ha declarat, per la seva banda, estar "molt satisfet" amb el resultat d'aquest procés que culmina "anys de feina" per oferir un nou tractament als pacients adults europeus de psoriasi lleu o moderada.

Més informació
Almirall obté un 38,7% menys de beneficis per la pandèmia
Avui et destaquem
El més llegit