Almirall fitxa un exdirectiu de Sanofi com a director financer

Mike McClellan substituirà en el càrrec David Nieto a partir de l'11 de novembre després de presentar aquest la seva renúncia

Almirall canvia el seu director financer | ACN Almirall canvia el seu director financer | ACN

Mike McClellan, actual director financer i vicepresident executiu de Teva i exdirectiu de Sanofi, assumirà el càrrec de director financer d'Almirall a partir del proper 11 de novembre, segons ha informat la farmacèutica a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

McClellan substituirà en el càrrec David Nieto després de presentar aquest la seva renúncia. Almirall ha destacat que Nieto assegurarà una "transició fluïda" amb McClellan durant les properes setmanes. Abans d'unir-se a la farmacèutica Teva, que té la seva seu a Israel, McClellan va ser director financer de Sanofi a Estats Units entre el 2012 i el 2015 i director financer de Sanofi Europa entre el 2010 i el 2012.

El director executiu d'Almirall, Peter Guenter, ha lloat l"impressionant historial" de McClellan en la indústria farmacèutica. "Durant els meus dies a Sanofi vaig treballar directament amb Mike tant en el seu paper de director financer a Europa com de director financer a Estats Units, precisament els dos territoris que són estratègics per a Almirall", ha subratllat.

Per la seva banda, McClellan s'ha mostrat "impressionat" pels assoliments de la farmacèutica catalana en els últims dos anys. "Estic ansiós per contribuir a portar a Almirall al següent nivell", ha destacat el proper director financer del grup.

Més informació
Almirall ingressa un 15% més per la franquícia de psoriasis
Almirall rep 58 milions d'euros per vendes associades a AstraZeneca
El BEI deixa 120 milions d'euros a Almirall per finançar l'R+D
Avui et destaquem
El més llegit