Alstom fabricarà a Barcelona vuit trens per al metro de Santo Domingo

La planta de Santa Perpètua de la Mogoda produirà els nous combois ‘Metrópolis’ de tres cotxes per a la línia 1 de la capital dominicana

Els combois d'Alstom al metro de la capital de República Dominicana | EP Els combois d'Alstom al metro de la capital de República Dominicana | EP

La planta d'Alstom a Santa Perpètua de la Mogoda fabricarà vuit trens per a la línia 1 del metro de Santo Domingo. Els combois fabricats per l'empresa francesa seran del model Metrópolis, amb tres cotxes cadascun. Segons ha informat la companyia, els primers dos trens arribaran al port de Santo Domingo uns 18 mesos després de l'acord.

Els vuit nous trens s'afegeixen als més de 40 d'aquest model que ja operen al transport metropolità de la capital dominicana – 25 a la línia 1 de metro i 21 a la línia 2. En total, Alstom ha fabricat 138 cotxes per a aquestes línies, tots ells a la planta de la companyia francesa a Santa Perpètua de la Mogoda.

Segons ha informat l'empresa, els trens compartiran aparença amb els que ja operen a la ciutat, així com característiques internes – portes i passadissos amples i terra baix – tot i que n'afegiran de noves, com la il·luminació LED, connexió Wifi i millores en el sistema d'informacions i alertes. L'ampliació de la flota amb els nous vuit trens permetrà al metro de Santo Domingo adaptar-se a la demanda, amb combois de sis cotxes en hora punta i de tres en les hores de menor activitat.

Més informació
Renfe comprarà a Alstom 152 rodalies de gran capacitat
Alstom fabricarà els tramvies de Casablanca a Santa Perpètua
Avui et destaquem
El més llegit