Amazon es ven el centre logístic del Prat (però s'hi queda de llogater)

A l'octubre farà un any que la companyia va inaugurar la nau al costat de l'aeroport després d'invertir 200 milions d'euros

La nau té capacitat per emmagatzemar 25 milions de productes La nau té capacitat per emmagatzemar 25 milions de productes

Amazon ha posat a la venda el seu centre logístic del Prat que va inaugurar ara farà un any per quedar-s'hi com a llogater, segons informa el diari Expansión. El desembre del 2015, l'Incasol va adjudicar al gegant nord-americà el solar de 150.000 metres quadrats al Mas Blau II per 30 milions d'euros i la companyia ja ha invertit un total de 200.

L'empresa busca ara una companyia que operi en l'àmbit europeu perquè es quedi amb els altres magatzems que també es vendrà: dos al Regne Unit i un a Itàlia. De moment, entre els possibles interessats hi ha Prologis i Goodman.

Està previst que aquest centre -considerat el principal hub d'Amazon del sud d'Europa- estigui en ple rendiment en menys de dos anys ja que la companyia espera que la planta arribi a tenir 1.500 treballadors. El centre del Prat compta amb la darrera tecnologia per a la recepció, embalatge i enviament de productes i uns magatzems totalment robotitzats.

En total, el centre logístic d'Amazon compta amb més de 60.000 metres quadrats construïts en una superfície de 200.000 metres quadrats i les instal·lacions tenen capacitat per emmagatzemar 25 milions de productes. Ara, després d'invertir un total de 200 milions d'euros, la companyia ha decidit vendre's la nau, però, això sí, una vegada trobi comprador, s'hi quedarà com a inquilí ja que aquesta és una condició indispensable per vendre's el centre.

Més informació
Amazon estrena el centre del 22@
El centre d'Amazon al Prat, a ple rendiment en dos anys
Amazon es queda a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit