Amazon s'adhereix al Pla Sumamos de la CEOE contra la pandèmia

L'empresa s'incorpora al programa patronal per donar suport a les administracions públiques en la mitigació dels efectes de la crisi sanitària

Amazon ha aplicat les recomanacions de l'OMS per lluitar contra els contagis a tots els seus centres | ACN Amazon ha aplicat les recomanacions de l'OMS per lluitar contra els contagis a tots els seus centres | ACN

Amazon s'ha adherit al Pla Sumamos Salud + Economia de la Fundació CEOE per donar suport a les administracions públiques en la mitigació dels efectes adversos de la pandèmia. La cooperació amb la patronal se suma a la multitud de mesures i processos que Amazon ha aplicat durant la pandèmia a tots els seus centres logístics i de treball.

A més de les mesures aplicades, Amazon ha portat a terme accions de comunicació dirigides als treballadors, col·laboradors i clients dedicades a garantir el compliment de les mesures sanitàries. Les normes sanitàries de l'empresa, que han anat des de l'aplicació de distàncies interpersonals fins a la neteja o la conscienciació per combatre els contagis, han seguit les indicacions bàsiques de la OMS. La companyia ha repartit, a més, 39 milions parells de guants, 18 milions de mascaretes i 12,7 milions d'ampolles de desinfectant als seus centres.

En aquest sentit, Fátima Báñez, la presidenta de la Fundació CEOE, considera que la incorporació d'Amazon al Pla Sumamos "és una bona notícia, ja que aporta un gran valor a l'hora de sumar esforços en la lluita contra la pandèmia". La que fóra ministra d'Ocupació i Seguretat Social planteja que la companyia és "un altaveu per difondre exemples de bones pràctiques i bon govern, gràcies a la seva visibilitat, així com l'important nombre de proveïdors amb què treballa".

Més informació
Amazon arriba a Tarragona amb un nou centre d’operacions
Avui et destaquem
El més llegit