Ametller Origen cuinarà a la Casa Seat

L'automobilística tria l'empresa catalana per gestionar el seu cafè-restaurant pel seu compromís amb la nutrició saludable, sostenible i amb una gran qualitat-preu

Josep Ametller i Gabrielle Palma | Cedida Josep Ametller i Gabrielle Palma | Cedida

Casa Seat tindrà un cafè-restaurant d'Ametller Origen amb capacitat per a 35 persones i una oferta gastronòmica basada en la cuina mediterrània i productes de temporada, que obrirà les seves portes la Diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, segons ha informat la companyia automobilística en un comunicat.

L'espai multidisciplinari que Seat ha obert al Passeig de Gràcia de Barcelona tindrà aquesta zona de restauració a peu de carrer i serà el primer restaurant d'Ametller Origen al centre de la ciutat i la quarta de la marca especialista en alimentació saludable.

El Bar Restaurant de la Casa Seat

El Bar Restaurant de la Casa Seat

El director de Casa Seat, Gabriele Palma, ha destacat que volen ser "un espai obert a la ciutat, a la trobada i la interacció de les persones" i ha afegit que "la sostenibilitat, la innovació i la gran qualitat-preu són valors que comparteixen Seat i Ametller Origen. Volem promoure l'accés a una mobilitat més sostenible i, també, a una alimentació més saludable".

Per la seva banda, el director general d'Ametller Origen, Josep Ametller, ha explicat que "per a Ametller Origen és un honor acompanyar Seat en aquest gran projecte. Que una de les majors empreses del país es doni la mà amb Ametller Origen, compartint els seus valors i visió, és sens dubte un bon exemple de col·laboració".

Més informació
Casa Seat obrirà portes per Sant Jordi
De la Casa Seat a la Casa Reial contra Seat a Catalunya
Casa Seat, un "tribut" automobilístic a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit